Teklifimizi kabul etmeniz halinde ayrıca İşe Giriş Sağlık Muayenesi randevusu düzenlenecektir.

Arkadaşlar benim kabul mailinde böyle yazıyordu yani tekrardan mı sağlık muayenesi için mail atacaklar ?

Teklifimizi kabul etmeniz halinde ayrıca İşe Giriş Sağlık Muayenesi randevusu düzenlenecektir.

Arkadaşlar benim kabul mailinde böyle yazıyordu yani tekrardan mı sağlık muayenesi için mail atacaklar ?
Evet , siz olumlu cevap verdikten sonra sağlık için tekrar mail gelecektir.

teşekkür ederim, hayır yazmıyordu sizce bir mail daha mı gelecek

Merhaba benim de sorum olacak,
4 ocakta mülakata girdim gayet iyiydi henüz dönüş olmadı bu hafta 4. Hafta olacak dönüşler sanıyorum 1 ayı geçiyor doğru mu?
Bir de benim sağlık raporum hala geçerli, hatta güncel kan testim ciğer grafisi vs çektirmiştim başka firma için ancak oraya teslim etmedim. Velhası ajet geçerli olsa da tekrar mı sağlık raporu istiyor?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.