Bana da bugün mail geldi yarın 23.59'a kadar süre verildi. Sınavda açık olacak mı ve sayısal kısım bittikten sonra hemen ingilizce kısım mı açılıyor yoksa ingilizceye aynı gün içinde ilerleyen saatlerde girebiliyor muyuz ?

Sosyal bilimlere başvuran ve genel yetenek ingilizce sınavlarına girenlerden dönüş alan var mı arkadaşlar?

Bana da bugün mail geldi yarın 23.59'a kadar süre verildi. Sınavda kamera açık olacak mı ben masaüstü kullanıyorum kameram yok ona göre bir laptop temin edeceğim ve sayısal kısım bittikten sonra hemen ingilizce kısım mı açılıyor yoksa ingilizceye aynı gün içinde ilerleyen saatlerde girebiliyor muyuz ?

Bana da bugün mail geldi yarın 23.59'a kadar süre verildi. Sınavda kamera açık olacak mı ben masaüstü kullanıyorum kameram yok ona göre bir laptop temin edeceğim ve sayısal kısım bittikten sonra hemen ingilizce kısım mı açılıyor yoksa ingilizceye aynı gün içinde ilerleyen saatlerde girebiliyor muyuz ?
Evet kamera açık oluyor. Sayısal kısımdan sonra istediğiniz zaman ingilizceye girebilirsiniz hemen açılmıyor tek tek başlatıyorsunuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.