D
drjust
HavaPersonel.Com
Ajet sosyal bilimler ilanından geri dönüş alanlar oldu mu?
O sistemden kaynaklı galiba bir sorun olmaz dert etmeyinBenim ilanda mezuniyet tarihim yanlış gözüküyor maillere dönen yok. Aynı durumu yaşayan var mı
Daha dönüşler olmaz ilan kapandıktan 1-2 hafta sonra dönüşler başlar. Ne bölümü mezunusunuz?Ajet sosyal bilimler ilanından geri dönüş alanlar oldu mu?
havacılık yönetimiDaha dönüşler olmaz ilan kapandıktan 1-2 hafta sonra dönüşler başlar. Ne bölümü mezunusunuz?
Merhaba hocam genel yetenekte kamera açılıyor mu sınava girecemde benim Kameram bozukAjet sosyal bilimler ilanından geri dönüş alanlar oldu mu?
Sınav maili mi geldi sosyal bilimler ilanındanMerhaba hocam genel yetenekte kamera açılıyor mu sınava girecemde benim Kameram bozuk
evetSınav maili mi geldi sosyal bilimler ilanından
ne zaman başvuru yapmıştın , dün kapanan bir ilan vardı o ilana mı başvurmuştun
evet ona başvuru yaptımne zaman başvuru yapmıştın , dün kapanan bir ilan vardı o ilana mı başvurmuştun
hemen bir geri dönüş olmuş hakkında hayırlısı olsun bana bir dönüş olmadı hala , mülakatı hangi güne attı mailde nasıl bir bilgi var bilgi verir misin?evet ona başvuru yaptım
ya bana sınava gireceğim dendi çarşamba 12 e kadar vaktim var önce genel yetenek sonra ingilizcehemen bir geri dönüş olmuş hakkında hayırlısı olsun bana bir dönüş olmadı hala , mülakatı hangi güne attı mailde nasıl bir bilgi var bilgi verir misin?
Bizde başvurduk bize gelmedi daha sınav maili falan peyderpey gönderiyorlar yüksek ihtimalya bana sınava gireceğim dendi çarşamba 12 e kadar vaktim var önce genel yetenek sonra ingilizce
bu sınavı geçersem çağıracaklar henüz tarh belli değilhemen bir geri dönüş olmuş hakkında hayırlısı olsun bana bir dönüş olmadı hala , mülakatı hangi güne attı mailde nasıl bir bilgi var bilgi verir misin?
merhaba sınava girdiniz mi nasıl geçti ?ya bana sınava gireceğim dendi çarşamba 12 e kadar vaktim var önce genel yetenek sonra ingilizce
Sınav iyi geçti hocam çağırmalarını bekliyorum size mesaj geldi mi benimde arkadaşlarım başvuru yaptı ama onlara da mesaj gelmedimerhaba sınava girdiniz mi nasıl geçti ?
İyi geçmesine çok sevindim dostum , hayır bana hala bir dönüş olmadı ne mesaj nede mail bekliyoruz bakalım.Sınav iyi geçti hocam çağırmalarını bekliyorum size mesaj geldi mi benimde arkadaşlarım başvuru yaptı ama onlara da mesaj gelmediİyi geçme