AJET Ajet Sosyal Bilimler Ilanı

• Konbuyu başlatan drjust
  • Başlangıç tarihi
D

drjust

HavaPersonel.Com
Ajet sosyal bilimler ilanından geri dönüş alanlar oldu mu?

gunesdogan

gunesdogan

rise against odds
Admin
Moderatör
İlan Pazar gününe kadar açık. İlan kapanmadan kimseye bir dönüş olmaz. İlan kapandıktan sonra yaklaşık 1-2 hafta içinde dönüşler olmaya başlar.

femme

femme

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Benim ilanda mezuniyet tarihim yanlış gözüküyor maillere dönen yok. Aynı durumu yaşayan var mı

D

drjust

HavaPersonel.Com
sosyal bilimler hangi birimde görev yapıyor acaba biliyor musunuz?

D

drjust

HavaPersonel.Com
evet ona başvuru yaptım
hemen bir geri dönüş olmuş hakkında hayırlısı olsun bana bir dönüş olmadı hala , mülakatı hangi güne attı mailde nasıl bir bilgi var bilgi verir misin?

S

Srht

hemen bir geri dönüş olmuş hakkında hayırlısı olsun bana bir dönüş olmadı hala , mülakatı hangi güne attı mailde nasıl bir bilgi var bilgi verir misin?
ya bana sınava gireceğim dendi çarşamba 12 e kadar vaktim var önce genel yetenek sonra ingilizce

M

Mrnobody

ya bana sınava gireceğim dendi çarşamba 12 e kadar vaktim var önce genel yetenek sonra ingilizce
Bizde başvurduk bize gelmedi daha sınav maili falan peyderpey gönderiyorlar yüksek ihtimal

S

Srht

bu sınavı geçersem çağıracaklar henüz tarh belli değil

G

gokceb

A jet maaş hakkında bilgisi olan var mı şartları nasıldır?

S

Srht

merhaba sınava girdiniz mi nasıl geçti ?
Sınav iyi geçti hocam çağırmalarını bekliyorum size mesaj geldi mi benimde arkadaşlarım başvuru yaptı ama onlara da mesaj gelmedi

D

drjust

HavaPersonel.Com
Sınav iyi geçti hocam çağırmalarını bekliyorum size mesaj geldi mi benimde arkadaşlarım başvuru yaptı ama onlara da mesaj gelmediİyi geçme
İyi geçmesine çok sevindim dostum , hayır bana hala bir dönüş olmadı ne mesaj nede mail bekliyoruz bakalım.

Konuyu okuyanlar;