Pozisyon veya İlan Adı
A jet kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
arkadaşlar ajet aday sayfama baktım. interview kısmında üç tane tanımlama var ikisinde uzun bir şeyler yazıyor keyifli mülakat dileriz diye bence boy kilo ve ing girdiğim saatler ama en son olan yani kurulda detaylarda hiçbir şey yazmıyor. acaba olumsuz anlamına mı gelir? herkesin aynı mı
Ben de baktım merak edip, üçünde de o uzun yazı var 😂

Ben de 23 ü girdim dönüş bekliyorum ben de . 3 aşama uzun yazı var ancak boy kilo, ingilizce , kurul mülakatı için o 3 yazı o yüzden ingilizceden falan elenenlerde gözükmez 3. Yazı aşamaları gösteriyor kısacası
sizinki farklı o zaman. herkesin aynı değil

Ben de 23 ü girdim dönüş bekliyorum ben de . 3 aşama uzun yazı var ancak boy kilo, ingilizce , kurul mülakatı için o 3 yazı o yüzden ingilizceden falan elenenlerde gözükmez 3. Yazı aşamaları gösteriyor kısacası
İşte bende ikisinde uzun yazı var birinde yok. Bazılarında benimki gibi bazılarında da sizinki gib

Şeyden bahsediyorsunuz değil mi mülakatlarım kısmında yazan 3 kısım ??
Evet aday sayfanızdan interviewe tıklayın orda 3 tane aşama var ve detaylara girdiğinizde mesaj kısmında benim iki aşamada keyifli mülakatlar dileriz yazıyor. Ama en üsttekinde sadece mülakat. Saati ve yeri yazıyor. Sizin üçünde de mesaj kısmı var mı

Evet aday sayfanızdan interviewe tıklayın orda 3 tane aşama var ve detaylara girdiğinizde mesaj kısmında benim iki aşamada keyifli mülakatlar dileriz yazıyor. Ama en üsttekinde sadece mülakat. Saati ve yeri yazıyor. Sizin üçünde de mesaj kısmı var mı
Benim en sondaki yani 1125 yazıyor saati kurul mülakatı olan kısımda uzun yazı yazıyor iyi dileklerimizle ile bitiyor sonu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.