Pozisyon veya İlan Adı
A jet kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar, 20 Şubat tarihinden de ben varım. Dönüş süresiyle ilgili hiçbir şey söylenmedi bana ama grubumdan birine 1-2 ayı bulabilir demişler. Geç bile olsa umarım olumlu alırız

Ben de 20 şubatta girdim, bana da henüz mail gelmedi. 1 ay içerisinde mail gelir demişlerdi mülakatta

Bence yine toplu atacaklar cogumuza mulakat davetinde de öyle oldu.Açıklanırsa konu bile acılabilir aslında

Merhaba arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olsun ben Ankara base için mülakatlara katıldığımda 38 gün sonra olumsuz dönüş almıştım. Yani her türlü olumsuz da olsa dönüş yapılıyor bilginiz olsun🥲

arkadaşlar ajet aday sayfama baktım. interview kısmında üç tane tanımlama var ikisinde uzun bir şeyler yazıyor keyifli mülakat dileriz diye bence boy kilo ve ing girdiğim saatler ama en son olan yani kurulda detaylarda hiçbir şey yazmıyor. acaba olumsuz anlamına mı gelir? herkesin aynı mı

arkadaşlar ajet aday sayfama baktım. interview kısmında üç tane tanımlama var ikisinde uzun bir şeyler yazıyor keyifli mülakat dileriz diye bence boy kilo ve ing girdiğim saatler ama en son olan yani kurulda detaylarda hiçbir şey yazmıyor. acaba olumsuz anlamına mı gelir? herkesin aynı mı
Sırf bunu yazdın diye merak ettim baktım aynıları yazıyor ama bu kadar kuruntu yapmamıza gerek yok bence spoiler vermezler 😂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.