Arkadaslar bana bugun oglen mail geldi sirketten. Degerli Adayimiz Sureciniz olumludur. Egitim planlamasi yaptigimizi belirterek en kisa zananda ucret teklifi ve saglik maili atacagimizi bildirmek isteriz seklinde. Bu yuzden olumsuz dusuncelere kapilmayin. Yogunluktan dolayi agir ilerliyo
Aynı mail banada geldi. Sanırım eğitim planlamasını tamamlayamadılar henüz kalanlar için

• Like
Tepkiler: Leonheart85
Doğrudur, ben 12 Ocak'ta yollamıştım belgeleri, evet çok uzun bir zaman, insanı da geriyor fakat bir şekilde geri dönüş yapacaklar yani o yüzden moral bozmamak beklemek gerek.
Ayni tarihte gondermisiz. Bekleyelim o gune kadar hepimiz kontakta olalim hocam. Bi gelisme olursa arkadaslar gruptan paylasalim lutfrn

• Like
Tepkiler: alperglm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.