ADBY

Üye
29 Ocak 2024
16
8
0
Herkese merhabalar ben 12 ocakta evraklarımı mail olarak gönderdim ve sağlık maili için bekleyenlerdenim. Sağlık maili bekleyenler evraklarını hangi tarihte yüklediler ve yakın zamanda dönüş alan var mı?

Merhaba bende 12.01 evrak maili alıp ertesi gün yolladım sağlık maili bekliyorum.

Bugun Thy den bi arkadasim Ajetin yaz donemi 5 ucakla baslayacagini soyledi. Sanirim bircok personel Havuzda bekletilecek diye dusunuyorum

Bugun Thy den bi arkadasim Ajetin yaz donemi 5 ucakla baslayacagini soyledi. Sanirim bircok personel Havuzda bekletilecek diye dusunuyorum
isinden cikip ajete girenler var. egitimleri bitirip sozlesmesi olan sectikleri personelleri nasi havuzda bekletebilirler ?? hic mantikli bulmadim yorumunuzu…

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.