Thy ninde Su anda Egitimi var. ARKADASIM thy personeli, bi ihtimal Haziran Egitim grubuna dahil edebilirler sizi dedi

Arkadaslar Bi sorum var. Size gelen Evrak talep mailinde Degerli Adayimiz kismindan sonra tam.olarak ne yaziyor. Bana gelen mailde
Degerli Adayimiz
Kabin Memurlugu Degerlendirme Sureciniz Devam Etmektedir yaziyor.
Sonrasinda surecin devaminda istenen evraklari yazmislar

Arkadaslar Bi sorum var. Size gelen Evrak talep mailinde Degerli Adayimiz kismindan sonra tam.olarak ne yaziyor. Bana gelen mailde
Degerli Adayimiz
Kabin Memurlugu Degerlendirme Sureciniz Devam Etmektedir yaziyor.
Sonrasinda surecin devaminda istenen evraklari yazmislar
Bende de aynısı yazıyor

• Like
Tepkiler: Leonheart85
Arkadaşlar alımlar bittiği bilgisini aldım bence boşa beklemeyelim artık
Hocam bu bilgiyi nerden aldınız acaba? Yani şöyle bir durum var diyelim ki alımlar bitti. Bu IK neden evraklarında sorun olan insanları arayıp düzeltmeleri için süre versin. Geçen hafta düzeltemeyen adaylara olumsuz dönüş yaptılar. Eğer bu kendi fikriniz ise mail bekleyen insanları olumsuz düşünceye sürükleyecek bir yorum.

• Like
Tepkiler: Semina
Hocam bu bilgiyi nerden aldınız acaba? Yani şöyle bir durum var diyelim ki alımlar bitti. Bu IK neden evraklarında sorun olan insanları arayıp düzeltmeleri için süre versin. Geçen hafta düzeltemeyen adaylara olumsuz dönüş yaptılar. Eğer bu kendi fikriniz ise mail bekleyen insanları olumsuz düşünceye sürükleyecek bir yorum.
Ustadim Havayolu sirketleeinde surec cok uzun mutlaka olumlu olumsuz donus yapilir ayrica evrak maili son asama kisimlari. Thy ye bir arkadasimin giris sureci toplamda 6 ayi bulmustu kendim sahit oldum. Su an tecrubelilerle ise basladilar. Egitim binasi cok yogun. Moralinizi bozmayin. Yaz donemi ordayiz en gec.

Arkadaslar bana bugun oglen mail geldi sirketten. Degerli Adayimiz Sureciniz olumludur. Egitim planlamasi yaptigimizi belirterek en kisa zananda ucret teklifi ve saglik maili atacagimizi bildirmek isteriz seklinde. Bu yuzden olumsuz dusuncelere kapilmayin. Yogunluktan dolayi agir ilerliyo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.