selam herkese maile cevap gıtmıyor evet ben de ozgecmıs sayfasına eklentilere ekleyenlerdenım fakat bir de mülakat ımın rezervasyon oluşturma maili gelmıstı. Açtığımda saat ve gün secılıyordu. bugun kontrol ettım uygun saat olmadığı yazıyor. bu konuda deneyimi olan veya aynı durumda olan var mı

selam herkese maile cevap gıtmıyor evet ben de ozgecmıs sayfasına eklentilere ekleyenlerdenım fakat bir de mülakat ımın rezervasyon oluşturma maili gelmıstı. Açtığımda saat ve gün secılıyordu. bugun kontrol ettım uygun saat olmadığı yazıyor. bu konuda deneyimi olan veya aynı durumda olan var mı
Merhabalar evet ben de aynı durumdayım arkadaşım

okudum yukarıyı bir çok kısı aynı durumdayız sanırım. belgeleri yükledik mülakat ıcın mail bekleyeceğiz anlasılan

Bende nisan ayının başlarında sınava girip daha dün mülakat daveti aldım ama bugün bin kere girip bakmama rağmen randevu alamadım mülakatınızı planlamak için gönderilen randevu takviminde uygun bir saat bulunamadı diyor bilgi alınabilecek bir yer veya birileri yok insan kaynakları mail adresine yazdım ama dönüş yapılacağını sanmıyorum. İstenilen belgeleri de özgecmis eklenti kısmında pdf dosyası olarak yükleyemedim ekran görüntüsü alıp yükledim umarım kabul edilir.

• Like
Tepkiler: burcak
ben baktığımda acık saatler ve günler vardı ama seçim yapmamıştım degıstırılma olmuyor diye. tekrardan acacaklardır bence yogunluktan yer kalmadı. bekleyelim sakince

• Like
Tepkiler: Yel

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.