Bende anlamadım ki bir arkadaşıma sordum beklenti içine girilmemesi için de olsa olumsuz bir dönüş yaparlar dedi tabi kesin bir şey değil. Umarım yoğunluktandırEvet halen gelmemesi normal mi acaba?![]()
Umarım hepimize güzel haberler gelirBen de heyecanla yanıt bekliyorum ama hala bir dönüş sağlanmadı. Demek ki hiç kimseye gitmemiş henüz.
UmarımUmarım hepimize güzel haberler gelir
Evet bende az önce aldım biraz beklettiler amaArkadaşlar bende yaklaşık 2 hafta önceki ilk açılan ilanla gelen online değerlendirme sürecine girmiştim ve bugüne kadar dönüş gelmeyenine olumsuz olmuştur diye düşünmüştüm fakat öyle olmadı az önce mülakat daveti gönderdileer
tam olarak aynı zamanlarda mı geldi ben de hala bir mail yokEvet bende az önce aldım biraz beklettiler ama
14.54 te gelditam olarak aynı zamanlarda mı geldi ben de hala bir mail yok
mülakat tarihleri kaçına kadar gelmiş14.54 te geldi
10.05.24 tarihine kadar. Bana da 14:59 gelmişmülakat tarihleri kaçına kadar gelmiş
kaçta döndüler bana bir mail gelmedi olumsada gelmedibugun mülakat için mail aldım geri dönüş yapıyorlar içiniz rahat olsun
sınava 16 nisanda girmiştim bugun saat 14.50 de mail attılarkaçta döndüler bana bir mail gelmedi olumsada gelmedi
17 sine kadarmülakat tarihleri kaçına kadar gelmiş