AJET Ajet Online Sınav Sonrası Mail

Aleynes

HavaPersonel.Com
Merhabalar yaklaşık iki hafta önce ajet için online sınava girmiştim fakat herhangi bir dönüş maili almadım olumsuz olsa dahi mail gönderiyorlar mı ve kaç gün içerisinde gönderiyorlar acaba

aviationgirlelo

HavaPersonel.Com
Bende aynı şekilde haber bekliyorum eğer dönüş alanlar olursa bizi de bilgilendirebilir mi?

Kbra01

HavaPersonel.Com
Evet halen gelmemesi normal mi acaba?:(

Gülozbek

HavaPersonel.Com
Bende hala yanıt bekliyorum olumsuz da olsa dönmeleri gerekir en kısa zamanda dönerler umarım

Melss

HavaPersonel.Com
Ben de heyecanla yanıt bekliyorum ama hala bir dönüş sağlanmadı. Demek ki hiç kimseye gitmemiş henüz.

sunandsea

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bende yaklaşık 2 hafta önceki ilk açılan ilanla gelen online değerlendirme sürecine girmiştim ve bugüne kadar dönüş gelmeyenine olumsuz olmuştur diye düşünmüştüm fakat öyle olmadı az önce mülakat daveti gönderdileer

Gülozbek

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bende yaklaşık 2 hafta önceki ilk açılan ilanla gelen online değerlendirme sürecine girmiştim ve bugüne kadar dönüş gelmeyenine olumsuz olmuştur diye düşünmüştüm fakat öyle olmadı az önce mülakat daveti gönderdileer
Evet bende az önce aldım biraz beklettiler ama

abbccc

HavaPersonel.Com
bugun mülakat için mail aldım geri dönüş yapıyorlar içiniz rahat olsun

cabincrew

HavaPersonel.Com
Bende iki hafta önce sınava girmiştim az önce dönüş yapıldı son mülakat tarihi bu ayın 17 sine kadar ümidinizi kesmeyin

Konuyu okuyanlar;