Bana da 14.58 de mülakat maili geldi. Ancak sizlere bir sorum olacak. Boy kilo ölçümü mülakattan önce oluyor diye biliyorum bunu geçemezsek mülakata almıyorlar mı?

Arkadaşlar merhabalar, mülakat randevu daveti geldi fakat linke tıkladığımda
AJet tarafından mülakatınızı planlamak için gönderilen randevu takviminde uygun bir saat bulunamadı.
Şeklinde bir cevap çıkıyor. Acaba tekrar mail atarlar mı? Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen bilgi verebilir mi?

• Like
Tepkiler: burcak
AJet tarafından mülakatınızı planlamak için gönderilen randevu takviminde uygun bir saat bulunamadı.
Şeklinde bir cevap çıkıyor. Acaba tekrar mail atarlar mı? Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen bilgi verebilir mi?
aynı durumu bende yaşadım linke baktığınızda zaten 24.04 tarihine kadar tercih yapmanız gerek diye bi ibare var ben o tarihte sınava girdim zaten .

evet bende de aynı şekilde evrak yükleme 06.05 sabah sekiz son tarih ama randevu alma saat üçten sonra uygun tarih yok diyor

aynı durumu bende yaşadım linke baktığınızda zaten 24.04 tarihine kadar tercih yapmanız gerek diye bi ibare var ben o tarihte sınava girdim zaten .
Çok teşekkür ederim öncelikle cevapladığınız için Emre bey. Ancak öyle bir ibare yok. Sadece o yazdığım tek cümle var. Ben de onu anlamadım.

evet bende de aynı şekilde evrak yükleme 06.05 sabah sekiz son tarih ama randevu alma saat üçten sonra uygun tarih yok diyor
Ben de hiç tarih göstermiyor Özgür bey. Saat de yok anlamadım bir şey. Daha yeni gördüm. Belgeleri EKLENTİLER kısmına ekledim. Randevu seçmek için tıkladım. Bu cümle çıktı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.