Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben de inglilizceden çok korkmuştum burda yana yakıla yorumlar attım bir kaç kişi aydınlattı sağolsunlar . Ben dün girdim bir beyefendi vardı . 2/3 dk sürdü. Beni 2 dk da gönderince ben kesin kaldım dedim ama görevli direkt yanıma gelip geçtiğimi söyledi açıkçası çok şaşırdım . Sakın ama sakın heyecan yapmayın. Sizden beklentileri anlayıp cevap vermek . Bazı sorulara cümle kurmadan söyledim sohpet havasında çünkü . A2 seviyeydi mülakat
Neler sordu peki o kişiye girenlere hep kolay mı soruyor şans işimi ?

• Like
Tepkiler: Dilann
Nasıl geçti neler sordular ?
Anlatılanlar gibiydi bana İngilizce aşamasında kendini tanıtır mısın dedi ve beni bölüp çay mı kahve mi neden diye sordu onun üzerine oruçlu musun neden tutmuyorsun sigara mı kullanıyorsun sağlığın için ne zaman bırakıcaksın diye sordu oruç ve sigara üzerinden ilerdi çıktım daha sonra kurulda rol play yaptırdılar sohbet havasında güzel sakin geçtiler 8 dk sürdü 2 hafta içinde dönüş olucağı söylendi

• Like
Tepkiler: ERHAN ÇINAR
Anladım çok zorlamadı anlaşılan
Kurul daha basitti ama İngilizce de ben öyle beklemiyordum açıkçası başka şeyler sorar diye düşünmüştüm o beni biraz afallattı ama cevap verebildim neyseki tamamen onların elindeydi mülakat ben yönlendiremedim eğer zaten İngilizceniz iyiyse çok rahat geçersiniz kurul da tamamen kendinizi doğru ve istenilen şekilde anlatmanıza kalmış umarım hepimiz için hayırlısı olur

Anlatılanlar gibiydi bana İngilizce aşamasında kendini tanıtır mısın dedi ve beni bölüp çay mı kahve mi neden diye sordu onun üzerine oruçlu musun neden tutmuyorsun sigara mı kullanıyorsun sağlığın için ne zaman bırakıcaksın diye sordu oruç ve sigara üzerinden ilerdi çıktım daha sonra kurulda rol play yaptırdılar sohbet havasında güzel sakin geçtiler 8 dk sürdü 2 hafta içinde dönüş olucağı söylendi
Roleplay nasıldı yani soru nasıldı ve kabin memurlugu yapmadıgın için cevabı nasıl verdin. İpucu verebilir misin

Ben de inglilizceden çok korkmuştum burda yana yakıla yorumlar attım bir kaç kişi aydınlattı sağolsunlar . Ben dün girdim bir beyefendi vardı . 2/3 dk sürdü. Beni 2 dk da gönderince ben kesin kaldım dedim ama görevli direkt yanıma gelip geçtiğimi söyledi açıkçası çok şaşırdım . Sakın ama sakın heyecan yapmayın. Sizden beklentileri anlayıp cevap vermek . Bazı sorulara cümle kurmadan söyledim sohpet havasında çünkü . A2 seviyeydi mülakat
ay çok sevindim içime su serptiniz inşallah benim de böyle geçer çok teşekkür ederiim
ayrıca tebrik ederim inşallaj kısa sürede olumlu dönüş alırsınız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.