Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Knk ingilizce mülakat nasıl geçti
Bir beyefendi girdi mulakatima kendimi tanitmami istedi ama devaminda is hayatima dair ya da gunluk hayatima dair sorular yerine baska konular hakkinda soru sordu beklemedigim sekilde mesela ideal evlilik yasi ya da komsuluk baglari hakkinda duraskadim konusamadigim anlar oldu ama beni rahatlatti acikcasi ondan dolayi ivme kazanip akici konusmaya basladim hemen konusamiyorsun cik tarzinda olmadi 15 dk filan konustuk rahat olabilirsin yani seviyem b2 c1 dil bolumu mezunuyum ama o an heyecandan b1 yukarisinda cunleler kuramadim yani rahat olabilirsiniz diye dusunuyorum

• Like
Tepkiler: borabey
Bir beyefendi girdi mulakatima kendimi tanitmami istedi ama devaminda is hayatima dair ya da gunluk hayatima dair sorular yerine baska konular hakkinda soru sordu beklemedigim sekilde mesela ideal evlilik yasi ya da komsuluk baglari hakkinda duraskadim konusamadigim anlar oldu ama beni rahatlatti acikcasi ondan dolayi ivme kazanip akici konusmaya basladim hemen konusamiyorsun cik tarzinda olmadi 15 dk filan konustuk rahat olabilirsin yani seviyem b2 c1 dil bolumu mezunuyum ama o an heyecandan b1 yukarisinda cunleler kuramadim yani rahat olabilirsiniz diye dusunuyorum
esb base mülakatlarında 2 bayan vardı demek ki değişmiş o zaman valla benim b1 civarı korkuyorm biraz🥲

ingilizceden bir tık korkuyorum ben uzun süredir İngilizce konuşmadığımdan birazcık üretim kasım da zayıfladı yani yaklaşık 20 gün falan var benim mülakatıma ama 20 günde çalışsam geçer miyim sizce
a2 sonu b1 başıyım

• Like
Tepkiler: Nox
ingilizceden bir tık korkuyorum ben uzun süredir İngilizce konuşmadığımdan birazcık üretim kasım da zayıfladı yani yaklaşık 20 gün falan var benim mülakatıma ama 20 günde çalışsam geçer miyim sizce
a2 sonu b1 başıyım
bence hic korkma ben de 2 senedir hic konusmuyordum ama benkendi kendime konusmaya dikkat ettim evde bir seyler yaparken ingilizce konusuyordum icimden bu kadardi calismam temelin saglamsa bu yeterli bence bunun disinda sorulabilecek sorulara cevaplarini hazirlayip calisabilir kendini videoya kaydedip dinleyebilirsin bende bunlar disinda bir sey yapmadim

bence hic korkma ben de 2 senedir hic konusmuyordum ama benkendi kendime konusmaya dikkat ettim evde bir seyler yaparken ingilizce konusuyordum icimden bu kadardi calismam temelin saglamsa bu yeterli bence bunun disinda sorulabilecek sorulara cevaplarini hazirlayip calisabilir kendini videoya kaydedip dinleyebilirsin bende bunlar disinda bir sey yapmadim
deneyeceğim hepsini teşekkür ederim inşallah ben de olumlu sonuçlar alırım
tebrik ederim bu arada sizi🤍

deneyeceğim hepsini teşekkür ederim inşallah ben de olumlu sonuçlar alırım
tebrik ederim bu arada sizi🤍
Ben de inglilizceden çok korkmuştum burda yana yakıla yorumlar attım bir kaç kişi aydınlattı sağolsunlar . Ben dün girdim bir beyefendi vardı . 2/3 dk sürdü. Beni 2 dk da gönderince ben kesin kaldım dedim ama görevli direkt yanıma gelip geçtiğimi söyledi açıkçası çok şaşırdım . Sakın ama sakın heyecan yapmayın. Sizden beklentileri anlayıp cevap vermek . Bazı sorulara cümle kurmadan söyledim sohpet havasında çünkü . A2 seviyeydi mülakat

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: guness
Ben de inglilizceden çok korkmuştum burda yana yakıla yorumlar attım bir kaç kişi aydınlattı sağolsunlar . Ben dün girdim bir beyefendi vardı . 2/3 dk sürdü. Heyecandan soy ismimi unuttum desem güler misiniz bilmiyorum neyse . Beni 2 dk da gönderince ben kesin kaldım dedim ama görevli direkt yanıma gelip geçtiğimi söyledi açıkçası çok şaşırdım . Sakın ama sakın heyecan yapmayın. Sizden beklentileri anlayıp cevap vermek . Bazı sorulara cümle kurmadan söyledim sohpet havasında çünkü . A2 seviyeydi mülakat
Kurul mülakatı bitince nasıl ugurladılar acaba sizi tanıştığımıza çok memnun olduk dediler bana kafamı kurcalıyor

Ben de inglilizceden çok korkmuştum burda yana yakıla yorumlar attım bir kaç kişi aydınlattı sağolsunlar . Ben dün girdim bir beyefendi vardı . 2/3 dk sürdü. Heyecandan soy ismimi unuttum desem güler misiniz bilmiyorum neyse . Beni 2 dk da gönderince ben kesin kaldım dedim ama görevli direkt yanıma gelip geçtiğimi söyledi açıkçası çok şaşırdım . Sakın ama sakın heyecan yapmayın. Sizden beklentileri anlayıp cevap vermek . Bazı sorulara cümle kurmadan söyledim sohpet havasında çünkü . A2 seviyeydi mülakat
sizin seviyeniz neydi çok sevindim siz de benim gibi yazıyordunuz burda. teşekkür ederim haber verip bilgilendirdiğiniz için inşallah olumlu sonuç gelir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.