şu süreç hakkında ciddi bilgi sahibi insanlar var. Bilgi eksikliği olan dostlarımıza yardımcı olabilirler mi ? En azından isteğe bağlı bir discort sunucusu oluştursak ? Tartışma konuları oradan yazılsa en azından herkes birbirini tanır ve eksikler tamamlanır. Önemli bir süreç herkes için hayırlısı olmasını diliyorum. Önerim bu yönde. İlgilenen arkadaşlar olursa soru altına yanıt olarak yazabilirler.

• Like
Tepkiler: edaalp
şu süreç hakkında ciddi bilgi sahibi insanlar var. Bilgi eksikliği olan dostlarımıza yardımcı olabilirler mi ? En azından isteğe bağlı bir discort sunucusu oluştursak ? Tartışma konuları oradan yazılsa en azından herkes birbirini tanır ve eksikler tamamlanır. Önemli bir süreç herkes için hayırlısı olmasını diliyorum. Önerim bu yönde. İlgilenen arkadaşlar olursa soru altına yanıt olarak yazabilirler.
Arkadaşlar siz yenisiniz emin olun bu platform kurulurken düşündükleriniz daha önce denenmiş, uygulanmış ve bir sonuca varılamamıştır.

Buranın amacı dağınıklığı önlemek, bilgiyi bölmemek ve tek bir kaynak oluşturmak. Alım süreci sadece sizin için yok. Gelecek senelerde de alımlar olacak daha binlerce aday bu süreçlere katılacak ve herkese faydalı olacak bir platform olarak burayı kurdum.

Ben geçen gün bir yerde okudum ki thy sağlık koşullarını güncelledi diye benim miyopum var normalde 5 numaraya kadar izin veriliyordu ya miyopa o sınırı 6 numaraya çıkardıklarını söylediler acaba ajet de sıkıntı yapar mı bir gözüm 4 bir gözüm 6 numara miyop

Ben geçen gün bir yerde okudum ki thy sağlık koşullarını güncelledi diye benim miyopum var normalde 5 numaraya kadar izin veriliyordu ya miyopa o sınırı 6 numaraya çıkardıklarını söylediler acaba ajet de sıkıntı yapar mı bir gözüm 4 bir gözüm 6 numara miyop
Güncel liste var internette google dan thy sağlık şartları şeklinde aratıp bulabilirsiniz.

Eğer thy kabul ediyor ise ajette kabul eder.

Peki bu iş için İstanbul'da mı ikamet etmek gerek? alım için ikamet şartlarını göremedim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.