AJET Ajet Mülakat Süreci Başlıyor 3 Ay Sürecek

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Mülakat süreçlerinde getirmiş olduğunuz sağlık raporları üzerinden boy-kilo kontrolü, İngilizce mülakatı, ardından kurul mülakatı yer alıyor olacak. İngilizce mülakatınızın olumlu olması halinde süreciniz aynı gün içerisinde kurul mülakatı ile devam edecek.

Süreç bu şekilde olacak. Bu başlık altından gidebiliriz.

G

gorhanka

HavaPersonel.Com
Boy kilo hesaplaması nasıl oluyor yardımcı olabilecek var mı acaba?

U

ugur

HavaPersonel.Com
Banada az önce mail geldi online sınavınız başarıyla tamamlanmıştır diye aile hekiminin boy kilo ölçümü alınıp mulakat tarihini bekleyeceğiz artık herkese bol şans

U

ugur

HavaPersonel.Com
Tecrübesiz Kabin Memuru ilanımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Online İngilizce testini başarıyla tamamladığınızı bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.İlan başvuru sürecinizde üniforma giyildiğinde açıkta kalan yerlerinizde dövme ve yara iziniz olmadığını beyan ettiğiniz için sürece devam ettiğinizi, süreç içerisinde, eğitimde veya uçuşa başladıktan sonra bunu sağlamamanız durumunda tüm sorumluluğun sizde olacağını hatırlatmak isteriz.Sürecin devamında sizlerden aile hekimlerinden alabileceğiniz, boy-kilo bilgilerinizi içeren sağlık raporu talep etmekteyiz. Ardından göndereceğimiz
Tam metni bu şekilde

M

Melda

HavaPersonel.Com
Banada az önce mail geldi online sınavınız başarıyla tamamlanmıştır diye aile hekiminin boy kilo ölçümü alınıp mulakat tarihini bekleyeceğiz artık herkese bol şans
Hemen mi alalım acaba yoksa mülakat tarihi belli olduktan sonra mı alalım acaba güncel geçerlilik zorunluluğu var mı ?

U

ugur

HavaPersonel.Com
Hiç bilmiyorum.ki hemen hadi.mulakata demezler herhalde bir kaç gün önceden bildirirler isterseniz alin kalsın mulakat tarihinden öncede guncel alırsınız siz bilirsiniz

K

koray55

HavaPersonel.Com
İngilizce mülakat ardından kurul mülakatı yapılacağını söylüyor. Bahsedilen İngilizce mülakat sözlü mülakatsa yazılı mülakat yapılmayacak mı yada bahsedilen yazılı mülakatsa sözlü mü yapılmayacak acaba ?

I

iremdyt

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar mülakat şehirleri belli mi bu konuda bilginiz var mı teşekkürler

U

ugur

HavaPersonel.Com
İngilizce mülakat ardından kurul mülakatı yapılacağını söylüyor. Bahsedilen İngilizce mülakat sözlü mülakatsa yazılı mülakat yapılmayacak mı yada bahsedilen yazılı mülakatsa sözlü mü yapılmayacak acaba ?
Hayir sadece Türkçe İngilizce mülakat yapacaklar sonra aynı gün murula gidecek benim.daha önce giren arkadaşlarım.var onlardan aldım.bu bilgiyi

U

ugur

HavaPersonel.Com
Boy kilo hesaplaması nasıl oluyor yardımcı olabilecek var mı acaba?
Boyunun son iki rakamı.kilon olmalı veya en fazla.-10 +10 olmalı mesela söyle boy 175 cm kilo 75 kg olmali ideal ama 85 veya 65 de sınır yani ondan az veya fazlasını kabul etmiyorlar

K

Kullentorn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sınava katılmadığımı veya tamamlanmadığını söyleyip olumsuz olarak dönüş yaptılar fakat sınava girdim ve tamamladım yani süre bittiğinde kendiliğinden sayfa gitmişti otomatik olarak konu hakkında bilginiz var mı ?

Nurayt

Nurayt

HavaPersonel.Com
Mülakat süreçlerinde getirmiş olduğunuz sağlık raporları üzerinden boy-kilo kontrolü, İngilizce mülakatı, ardından kurul mülakatı yer alıyor olacak. İngilizce mülakatınızın olumlu olması halinde süreciniz aynı gün içerisinde kurul mülakatı ile devam edecek.

Süreç bu şekilde olacak. Bu başlık altından gidebiliriz.
Şunu anlamama yardımcı olur musunuz? Acaba boy ve kilo ölçümünü yaptırıp şimdi mi yüklemeliyiz sisteme yoksa mülakata giderken mi götürücez raporu
Hayır anlamadığım orda bunu yapmayacaklar mı?
Bir de bir arkadaş + yada - 10 demiş ama ben bayanlarda +2 max diye biliyorum yani 166 boyun varsa max 68 kilo olabilirsin gibi yanlış mı biliyorum

H

Havadanbiri

HavaPersonel.Com
Böyle bir bilgi buldum internetten thy nin eski standartı 13 sene önce şimdi aynı mı bilmiyorum🤷🏻‍♂️

Boy/Kilo Hesaplamasi:
Boyunuzdan 100 cikartin. Cikan sonuctan, Erkekler en fazla +5 ve en az - 20 olabilir.
Bayanlar cikan sonuctan en fazla +2 ve en az - 20 olabilirler.

Erkek Aday icin ornek: Aday 180 cm olsun. 180 - 100 = 80
Aday en fazla 85 kg olabilir. En az 60 kg olabilir.

Bayan Aday icin ornek: Aday 165 cm olsun. 165 - 100 = 65
Aday en fazla 67 kg olabilir. En az 45 kg olabilir.

Erkek Adaylar icin boy limitleri 170 - 190 cm arasidir.
Bayan Adaylar icin boy limitleri 160 - 180 cm arasidir.

P

Poyraz

HavaPersonel.Com
Canım arkadaşlarım kafamızdan artık şu yazılı mülakatı kaldırıp önümüze çıkabilecek sorulara odaklanalım,Mülakat yüz yüze gerçekleştirilen işverenin sizi tanımaya çalıştığı kısa bir süre sadece. Zaten yazarak belirttikleri gibi ingilizce mülakatından geçen arkadaşlar aynı şekilde kurul mülakatına girecekler.
Boy ve kilo endeksi için de her nerede ne yazıyorsa kendi çabalarımızla hesaplayıp bu hesaplamanın dışında kalan adayların kafasında da soru işareti bırakmayalım. Ve eminim 3 ay içerisinde işe alınacak arkadaşlar tüm mülakatlara dahil olacaktır çünkü şirket mümkün olduğunca kısa sürede personel almaya çalışıyor. Evet iki günlük periyot'da değil bu süreç ama büyük ihtimalle ki inşallah hepimiz görürüz,bahsedilen 3 ay in sonunda eğer geçebilirsek tüm aşamayı eğitimlere de başlarız. İyi Forumlar.

F

Fira

HavaPersonel.Com
Bana da olumlu mail geldi bugün.Sadece merak ettiğim bir konu var. Thy'da online ingilizce test sınavından sonra birde insan kaynakları ofisinde bilgisayar üzerinden yine ingilizce test sınavı oluyormuş. Onu geçersen daha sonra ingilizce sözlü mülakata davet ediyorlar. Daha sonra kurul ve s. Acaba burda da mı ingilizce bilgisayar sınavı oluyor ofislerinde yoksa direk yüzyüze sözlü mülakat mi oluyor ingilizce?

admin

admin

Admin
Moderatör
Bana da olumlu mail geldi bugün.Sadece merak ettiğim bir konu var. Thy'da online ingilizce test sınavından sonra birde insan kaynakları ofisinde bilgisayar üzerinden yine ingilizce test sınavı oluyormuş. Onu geçersen daha sonra ingilizce sözlü mülakata davet ediyorlar. Daha sonra kurul ve s. Acaba burda da mı ingilizce bilgisayar sınavı oluyor ofislerinde yoksa direk yüzyüze sözlü mülakat mi oluyor ingilizce?
Direkt yüz yüze ingilizce mülakat eğer başarılı olursanız hemen ardından aynı gün kurul mülakatı Türkçe gerçekleştireceksiniz.

F

Fira

HavaPersonel.Com
Hayir sadece Türkçe İngilizce mülakat yapacaklar sonra aynı gün murula gidecek benim.daha önce giren arkadaşlarım.var onlardan aldım.bu bilgiyi
Türkçe İngilizce derken yani sözlü mu? Bilgisayardan değil değil mi?

Konuyu okuyanlar;