merhaba mülakat süreci nasıl ilerliyor peki boy kilo ing kurul öncelik hangileri oluyor
Boy kilo kadınlarda şöyleymiş baya bir şey okudum bu platformda girenler öyle demişti örneğin 165 ise boy maximum 65 kilo olabilirsin en düşük de -15 şeklinde olabilirmişsin eğer kilon düşük çıkarsa kantine yemek yemeye yolluyorlarmış bir daha tartmak için önce boy kilo ölçümü geçenler ingilizce mülakatına onu da geçenler kurul mülakatına alınıyormuş, ingilizce de bir kişi türkçe kurul mülakatında 2-6 kişi arası değişkenlik gösteriyormuş

Boy kilo kadınlarda şöyleymiş baya bir şey okudum bu platformda girenler öyle demişti örneğin 165 ise boy maximum 65 kilo olabilirsin en düşük de -15 şeklinde olabilirmişsin eğer kilon düşük çıkarsa kantine yemek yemeye yolluyorlarmış bir daha tartmak için önce boy kilo ölçümü geçenler ingilizce mülakatına onu da geçenler kurul mülakatına alınıyormuş, ingilizce de bir kişi türkçe kurul mülakatında 2-6 kişi arası değişkenlik gösteriyormuş
thy mülakatına girdiğimde ilk önce ing mülakat sonra boy kiloydu demek ki burada önemli olan boy kilo

Meehaba saat kaçta gireceksiniz benim de 14 u

Why are you here?
How did you feel yourself after university?
Do you often buy clothes?
Why did you resign from your recent job?
Bana sordukları böyle random basit sorulardı
peki kurul mülakatında hangi soruları sordular cevaplarsanız sevinirim :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.