Eğitime başlayanlar yazsa aslında ne güzel olurdu gelen teklifi , herkes varsayım üzerinden ilerlemek durumunda kalıyor :)

• Like
Tepkiler: Sierra
Sözleşme 3 ay deneme süresi sonra 1 senelik olarak olur diye düşünüyorum bu nedenle zaten tk’nın yakın zamanda açacağı ilanlara başvuramazsınız,sözleşmenin sizin tarafınızdan feshi halinde tazminat ödüyorsunuz çünkü şirkete. 1 sene sonunda zaten ajette de düzen oturacağı için mümkün olur geçişler diye düşünüyorum. Ama tabi bunlr sadece benim fikrim. Sözleşme imzalama aşamasına gelmiş arkadaşlar daha iyi bilgi verir
Nasıl yani 3 aylık deneme süresinde istifa edersen mi tazminat ödemek gerekiyor? Yoksa deneme süresi bittikten sonra 1 yıllık sözleşme imzalayinca mı? Bir de bu kurallar THY için mi geçerli

Arkadaşlar ben 187 boy ile Ajet mülakatında kilodan elenen biri olarak söylüyorum ben bu havacılık sektöründe olmak için 3 yıldır uğraşıyorum.İmkanınız varsa ve hali hazırda B1 düzeyinde İngilizce biliyorsanız Qatar,Emirates, Etihad gibi Havayollarını tercih edin.Ben askerde izin alıp sırf bunun için 2023 Mayısında Qatar Airways Mülakatına (Ankara'dan İstanbul'a )gittim.21 yaşında kabin memuru olmuş Taylandlı bir kızla görüşme gerçekleştirmiştim.
Her şey gönlünüzce olsun😊
Bu şirketler için B1 yeterli olur mu gerçekten?

Arkadaşlar ben 187 boy ile Ajet mülakatında kilodan elenen biri olarak söylüyorum ben bu havacılık sektöründe olmak için 3 yıldır uğraşıyorum.İmkanınız varsa ve hali hazırda B1 düzeyinde İngilizce biliyorsanız Qatar,Emirates, Etihad gibi Havayollarını tercih edin.Ben askerde izin alıp sırf bunun için 2023 Mayısında Qatar Airways Mülakatına (Ankara'dan İstanbul'a )gittim.21 yaşında kabin memuru olmuş Taylandlı bir kızla görüşme gerçekleştirmiştim.
Her şey gönlünüzce olsun😊
Elendiğinizde kilonuz kaçtı acaba benim de boyum 188 kilom 93-94 civarı şu an da. Tam olarak kaç olması gerekiyor? Tam bir bilgi göremedim Ajetin sitesinde.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.