dostlar 14 ünde sürecin olumlu olduğuna dair mail aldım sağlık raporu istenmedi hala normal mi bu durumu yaşayan var mı

dostlar 14 ünde sürecin olumlu olduğuna dair mail aldım sağlık raporu istenmedi hala normal mi bu durumu yaşayan var mı
Aynı tarihte olumlu maili almışız. Bana da henüz sağlık raporu icin bilgilendirme gelmedi. Eğitimleri grup grup düzenlediklerinden sarktığını düsünüyorum.

Merhaba
13ünde olumlu mail aldım 21 inde sağlık belgesi istediler. Dün yapıp ajete götürdüm olumlu sonuçlandı eğitim için mail atıcaz dediler bugünde birisi aradı 2 ocakta eğitime başlayacağım bilgisini verdi yeri ve diğer bilgileri mail olarak gönderdiler sonra. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
merhaba, sağlık raporunda yapılan işlemler ne oluyor? Tekrar boy kilo ölçümü v.s olacak mı acaba? Ya da iş yeri hekimine götürdüğümüzde orada tekrardan boy kilo ölçümü yapılıyor mu? açıkcası 1-2 kilo almış olabilirim :) umarım bu yüzden sorun olmaz

aynı durumdayım hala sağlık icin mail atmadılar gün geçtikçe geriliyorum yaklaşık 3 hafta oldu umarim maksimum 4hafta bekletirler olumsuz olma gibi durumlar geliyor çünkü istemsiz aklıma eger mail gelirse haber verir misin

aynı durumdayım hala sağlık icin mail atmadılar gün geçtikçe geriliyorum yaklaşık 3 hafta oldu umarim maksimum 4hafta bekletirler olumsuz olma gibi durumlar geliyor çünkü istemsiz aklıma eger mail gelirse haber verir misin
o anın heyecanıyla unutmazsam yazarım mutlaka

Arkadaşlar bana az önce sağlık için mail geldi 8ine kadar teslim edilmesi konusunda. Sizlere de geldi mi acaba? Ve sağlık sürecinden sonra işleyiş nasıl bilginiz var mı yani eğitim için yine mail mi bekleniyor?

• Like
Tepkiler: avolition likes me

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.