23 Nis 2024
18
1
0
Admin ajetten istenilen belgelerden sgk dökümanını sgk girişim olmadığından oluşturamıyorum. Diger belgeleri gönderdim fakat o eksik kaldı tabii. Mailin geldigi adrese bildirdim ama dönüş olmadı. Bildigin maillerini söyler misin o maillerden de bildireyim.

merhabalar ,HR@ajet.com var oraya da gönderebilirsiniz benim de size bir sorun olacaktı sabahtan beri istenilen evrakları gönderdikleri maile yollamaya çalışıyorum ama sürekli teslim edilemez deyip red ediyor nasıl düzeltebilirim ya da sadece ajet kariyerde ki özgeçmiş eklentilerine eklediğim aynı evraklar geçerli olur mu

merhabalar ,HR@ajet.com var oraya da gönderebilirsiniz benim de size bir sorun olacaktı sabahtan beri istenilen evrakları gönderdikleri maile yollamaya çalışıyorum ama sürekli teslim edilemez deyip red ediyor nasıl düzeltebilirim ya da sadece ajet kariyerde ki özgeçmiş eklentilerine eklediğim aynı evraklar geçerli olur

merhabalar ,HR@ajet.com var oraya da gönderebilirsiniz benim de size bir sorun olacaktı sabahtan beri istenilen evrakları gönderdikleri maile yollamaya çalışıyorum ama sürekli teslim edilemez deyip red ediyor nasıl düzeltebilirim ya da sadece ajet kariyerde ki özgeçmiş eklentilerine eklediğim aynı evraklar geçerli olur
Ben de özgeçmiş eklentilerine ekledim. Mailden gönderilmiyor sanırım diğer konuda da yazan olmuş. Ama eklentilerden yeterli olur diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim🥺🥺🥺içim rahatladı sabahtan beri kafayı yemek üzereydim iyi akşamlar dilerim

evrak istenen maile geri dönüş olarak evraklarını yükleyip göndermeyi başarabilen var mı acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.