AJET Ajet Istedigi Belgeler

hostesbirii

HavaPersonel.Com
Admin ajetten istenilen belgelerden sgk dökümanını sgk girişim olmadığından oluşturamıyorum. Diger belgeleri gönderdim fakat o eksik kaldı tabii. Mailin geldigi adrese bildirdim ama dönüş olmadı. Bildigin maillerini söyler misin o maillerden de bildireyim.

Dream

HavaPersonel.Com
merhabalar ,HR@ajet.com var oraya da gönderebilirsiniz benim de size bir sorun olacaktı sabahtan beri istenilen evrakları gönderdikleri maile yollamaya çalışıyorum ama sürekli teslim edilemez deyip red ediyor nasıl düzeltebilirim ya da sadece ajet kariyerde ki özgeçmiş eklentilerine eklediğim aynı evraklar geçerli olur mu

hostesbirii

HavaPersonel.Com
merhabalar ,HR@ajet.com var oraya da gönderebilirsiniz benim de size bir sorun olacaktı sabahtan beri istenilen evrakları gönderdikleri maile yollamaya çalışıyorum ama sürekli teslim edilemez deyip red ediyor nasıl düzeltebilirim ya da sadece ajet kariyerde ki özgeçmiş eklentilerine eklediğim aynı evraklar geçerli olur

hostesbirii

HavaPersonel.Com
merhabalar ,HR@ajet.com var oraya da gönderebilirsiniz benim de size bir sorun olacaktı sabahtan beri istenilen evrakları gönderdikleri maile yollamaya çalışıyorum ama sürekli teslim edilemez deyip red ediyor nasıl düzeltebilirim ya da sadece ajet kariyerde ki özgeçmiş eklentilerine eklediğim aynı evraklar geçerli olur
Ben de özgeçmiş eklentilerine ekledim. Mailden gönderilmiyor sanırım diğer konuda da yazan olmuş. Ama eklentilerden yeterli olur diye düşünüyorum

Dream

HavaPersonel.Com
Çok teşekkür ederim🥺🥺🥺içim rahatladı sabahtan beri kafayı yemek üzereydim iyi akşamlar dilerim

rheme35

HavaPersonel.Com
Ben de özgeçmiş eklentilerine ekledim. Mailden gönderilmiyor sanırım diğer konuda da yazan olmuş. Ama eklentilerden yeterli olur diye düşünüyorum
Ben de evrakları e devletten PDF olarak indiremiyorum Google hesabıyla indiriyor neden acaba

Dream

HavaPersonel.Com
evrak istenen maile geri dönüş olarak evraklarını yükleyip göndermeyi başarabilen var mı acaba

a.n

HavaPersonel.Com
Admin ajetten istenilen belgelerden sgk dökümanını sgk girişim olmadığından oluşturamıyorum. Diger belgeleri gönderdim fakat o eksik kaldı tabii. Mailin geldigi adrese bildirdim ama dönüş olmadı. Bildigin maillerini söyler misin o maillerden de bildireyim.
SGK tescil kaydınız bulunmamaktadır diye bir ibare mi çıkıyor? Eğer öyleyse sol tarafta barkodlu belge oluştur kısmı var, oraya tıklayıp ilerleyebilirsiniz.

hostesbirii

HavaPersonel.Com
SGK tescil kaydınız bulunmamaktadır diye bir ibare mi çıkıyor? Eğer öyleyse sol tarafta barkodlu belge oluştur kısmı var, oraya tıklayıp ilerleyebilirsiniz.
Uzun vade hizmetinin barkodlu belgesini istiyorlar ya bende uzun vade hizmeti bulunmamaktadır yazıyor.

Dream

HavaPersonel.Com
Uzun vade hizmetinin barkodlu belgesini istiyorlar ya bende uzun vade hizmeti bulunmamaktadır yazıyor.
Bana hizmet dökümünün türünü sormadı sgk başkanlığı emeklilik hizmetleri genel müdürlüğü başlığı altında bir döküman indirdi bir de acaba arkadaşlar ikametgah adresi için kuruma ibraz mı dediniz

fornef

HavaPersonel.Com
merhaba ben dün istenilen belgeleri yükledim ama mülakat gününü seçemiyorum gönderilen randevu takvimine uygun bir saat bulunamadı diyor acaba neden böyle diyor? siz seçtiniz mi

hostesbirii

HavaPersonel.Com
merhaba ben dün istenilen belgeleri yükledim ama mülakat gününü seçemiyorum gönderilen randevu takvimine uygun bir saat bulunamadı diyor acaba neden böyle diyor? siz seçtiniz mi
Ben iki gün oldu sanırım seçeli. Belki kontenjan dolmuştur o yüzden öyle diyordur.

Konuyu okuyanlar;