Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

ouz

Üye
30 Eki 2024
94
38
35
Meslek
Kabin
AJet ESB Base’de kabin memuru olarak çalışan ya da bu konuda bilgi sahibi olanlara bir sorum olacak:
Eğitimler ve mülakatlar hangi şehirde yapılıyor?

Tüm aşamalar olumlu sonuçlanırsa, Ankara’da hangi bölgelerde ev tutulması tavsiye edilir?
Muhtemelen belirli bir servis güzergâhı vardır — bu konuda bilgi verebilecek olanlar yazarsa çok sevinirim. 🙏

Ajet'in Ankara için tecrübesiz kabin memuru ilanına 10 kasımda başvurumu yaptım fakat hala Ajet başvurumun durumuyla ilgili bir bana mail atmadı. Başvuru yapıldıktan ne kadar süre sonra herkese Ajet başvuru ile ilgili mail atıyor ?

• Like
Tepkiler: Bird
Merhabalar, AJET servis güzergahını bilmiyorum, bunu şirkete mail atıp öğrenebilirsiniz?
Size yardımcı olmak için şöyle bilgi verebilirim.

HAVAALANINA YAKIN SEMTLER

PURSAKLAR (Çoğu çalışan buralarda oturuyor)
İKEA civarı MAMAK (eşim neredeyse 30-40 dk havaalanına ulaşıyor)
Uygun olmasını isterseniz, şehiriçi kurtuluş/dışkapı (trafik sorunu olabilir)

benim tavsiyem Mamak olur, ama İKEA bölgesi, NATAVEGA AVM, METRO MARKET civarı..

• Like
Tepkiler: ouz
merhabalar hem havaalanına hem de şehiriçine en kolay ulaşabileceğiniz yer pursaklar diyebilirim, dışkapıda yaklaşık bir senedir felaket trafik var ve o kısımları da çok önermiyorum açıkçası

• Like
@Zeynir Peytin @winxstella bilgi için çok teşekkür ederim.Olmadı, Pursaklar’a bakacağım ya da Mamak civarına yönelirim. Ama Pursaklar’da kiraların biraz yüksek olduğunu duydum, yine de bir araştırayım bakalım.

• Like
Tepkiler: winxstella
Pursaklar yüksekse Mamak/İkea daha yüksektir bence. Metro yapımı başlandı, herşey uçacak.
Pursaklar için bir yer bulmaya bakın derim, ben orada bulunmadım ama çoğu kabin ekibi ve pilotlar oturuyor birsüre..
Sonra herkes İncek'e taşınıyor :)🤑💰

Biraz mesafesi olsada Birlik, kırkkonaklar,sancak.. hem merkeze yakın hem de havaalanı mesafesi çekilebilir derecede ve nezih yerler.

öyle mi diyorsunuz ya bakmaya başlayayım ben en iyisi dediğiniz diğer yerlere de bakacağım teşekkür ederim tekrardan elinize sağlık 🙏

öyle mi diyorsunuz ya bakmaya başlayayım ben en iyisi dediğiniz diğer yerlere de bakacağım teşekkür ederim tekrardan elinize sağlık 🙏
Ajet'in Ankara için tecrübesiz kabin memuru ilanına 10 kasımda başvurumu yaptım fakat hala Ajet başvurumun durumuyla ilgili bir bana mail atmadı. Başvuru yapıldıktan ne kadar süre sonra herkese Ajet başvuru ile ilgili mail atıyor ?

Rica ederim, öncelikle servis güzergahlarını talep edin, sonra aksiyon alın derim.
Kolaylıklar..🤞

• Like
Rica ederim, öncelikle servis güzergahlarını talep edin, sonra aksiyon alın derim.
Kolaylıklar..🤞

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.