Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
bu arada aklıma geldi pursaklarda kiraları yüksek bulursanız saraya da bakabilirsiniz saray havaalanına biraz daha yakın kolaylıkla ulaşırsınız, servis güzergahının da içindedir yüksek ihtimalle 😁

• Like
Tepkiler: ouz
Ajet'in Ankara için tecrübesiz kabin memuru ilanına 10 kasımda başvurumu yaptım fakat hala Ajet başvurumun durumuyla ilgili bir bana mail atmadı. Başvuru yapıldıktan ne kadar süre sonra herkese Ajet başvuru ile ilgili mail atıyor ?
Diğer soruda da yazmıştınız size cevap verilmişti şu an mail almış birisi yok. Önceki alımlarda başvurunuz iletildi vb geliyordu ama sistem değişmiş sanırım. Belki ilan kapanmadan mailler gitmeye başlar -kaç kişi alacaklarına ve ne zaman mülakatlara başlayacaklarına göre değişir- bunu da bilen yok şu an.

Diğer soruda da yazmıştınız size cevap verilmişti şu an mail almış birisi yok. Önceki alımlarda başvurunuz iletildi vb geliyordu ama sistem değişmiş sanırım. Belki ilan kapanmadan mailler gitmeye başlar -kaç kişi alacaklarına ve ne zaman mülakatlara başlayacaklarına göre değişir- bunu da bilen yok şu an.
anladım

Ajet'in Ankara için tecrübesiz kabin memuru ilanına 10 kasımda başvurumu yaptım fakat hala Ajet başvurumun durumuyla ilgili bir bana mail atmadı. Başvuru yapıldıktan ne kadar süre sonra herkese Ajet başvuru ile ilgili mail atıyor ?
genellikle ilan kapandıktan sonra dönüşler yapılıyor bildiğim tek şey bu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.