Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru (ESB BASE)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sakurasush

Üye
3 Kas 2025
28
6
5
Meslek
Kabin
Merhabalar, ben AJet ESB Base için kurul mülakatına cagirildim İstanbul'da.
Merak ettiğim, süreç olumlu geçerse eğitim de İstanbul'da mı yapılacak yoksa Ankara'da mı olur?
Ayrıca geçmişte mülakata cagirilanlar, sizin süreciniz nasıl geçti bahsedebilir misiniz?

Merhabalar, ben AJet ESB Base için kurul mülakatına cagirildim İstanbul'da.
Merak ettiğim, süreç olumlu geçerse eğitim de İstanbul'da mı yapılacak yoksa Ankara'da mı olur?
Ayrıca geçmişte mülakata cagirilanlar, sizin süreciniz nasıl geçti bahsedebilir misiniz?
Ben de dün mail aldım ve aynı konuyu merak ediyorum bilen biri varsa bahsedebilir mi

Başvuru gününe bakılıyor mu? Ben ilan açıldıktan 13 gün sonra basvurmustum
Zannetmiyorum ben 12 gün sonra başvurdum çarşamba sınava girdim ve çağırıldım cuma günü
Başvuru gününe bakılıyor mu? Ben ilan açıldıktan 13 gün sonra basvurmustum

Anladim demek ki o zaman benim olumsuz oldu
Yok öyle düşünmeyin değerlendirmeler devam ediyormuş sanırım bazı arkadaşlar mail atmış öyle bir dönüt almışlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.