Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru (ESB BASE)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Zannetmiyorum ben 12 gün sonra başvurdum çarşamba sınava girdim ve çağırıldım cuma günü

Yok öyle düşünmeyin değerlendirmeler devam ediyormuş sanırım bazı arkadaşlar mail atmış öyle bir dönüt almış

Zannetmiyorum ben 12 gün sonra başvurdum çarşamba sınava girdim ve çağırıldım cuma günü

Yok öyle düşünmeyin değerlendirmeler devam ediyormuş sanırım bazı arkadaşlar mail atmış öyle bir dönüt almışlar
Yaa umarım öyledir teşekkür ederim 🙏 benim de ingilizce sinavim iyiydi ama genel yetenekte 15 20 tane yaptım geri kalanı sallamak zorunda kaldım süreden dolayı acaba ondan mı olumsuz oldu diye düşündüm amam herhalde sürec o zaman devam ediyor.

Bir önemi kalmadı 0.3cm ile elendim 👍 Ankara'dan kalkıp boş yere gelmişim 👍 Mükemmel bir sistem ne kadar iyi bir aday olursan ol gözle fark bile edilemeyecek bir şey yüzünden eleniyoruz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.