Binaya girdikten sonra zaten sizi hep yönlendirecek biri oluyor önce boy-kilo ölçümü için alıyolar uygun çıkarsanız İngilizce mülakat için beklemeye alıyorlar mülakat 5-7 dk arasında sürüyor çok zorladıklarını düşünmüyorum siz söyleneni anlayıp bir şekilde iletişim kurmayı başarırsanız bence geçiyorsunuz hepimiz heyecanlıyız konuşmakta zorlanabiliriz çok doğal bence onlar da bunun farkında siz ne kadar o stres anını yönetebilirseniz gayet a2 seviyesinde bir konuşma ile geçebilirsiniz. Bu aşamayı geçip geçmediğiniz hemen söyleniyor ve kurul mülakatına girmek için bi odaya yönlendiriliyorsunuz burda daha beklerken oradaki adaylarla bence gereksiz konuşmalardan kaçının biriyle göz göze gelince gülümseyin. Orda beklerken bile değerlendiriliyomuşsunuz gibi düşünün ki zaten beklerken bir sürü insan gelip geçiyor bunların bir kaçı mülakatı yapanlar ve bekleyenlere çok dikkatli bakıyorlar ben böyle gözlemledim. Kurul mülakatına sırada hangi isim varsa onu çağırıyorlar bu sıralama random bi sorulama diye düşünüyorum. Güzel karşılıyolar sizi stres olmayıp siz de sıcak davranırsanız bence güzel bi enerji çıkacaktır ortaya. Kurulda beni en çok neden mesleğimi bırakıyorum diye zorladılar yaklaşık 15 dk konuştuk ve onları ikna etmem gerekiyordu ve bunu lütfen beni işe alın ben çok istiyorum tarzında gibi konuşmayın mantıklı sebepleriniz ve tutkularınız olsun zaten ikna oldukça feedback anında veriyolar size çünkü ikna olmasalar o konunun üstüne gidiyorlar. Sen olsan seni işe alır mıydın diye sordular mesela bir sorun çözmeni isteyen iş arkadaşın var senin hangi özellğin ona sorunu çözebilir sence diye sordular ve elinize kolunuza çok dikkat edin bir şey anlatırken çok fazla kullanmayın hep gülümseyin karşınızda iki kişi var ve bir şey anlatırken sadece soruyu sorana değil ikisinin de gözlerine bakarak anlatın