Sağlık raporunda herhangi bir sorun çıkmazsa direkt eğitime alınıyor muyuz bilen var mı acaba 2 aydır mail bekliyoruz en azından birde bunun stresine girmeyelim.
Eğer iş yeri hekimi herhangi bir sağlık sorunundan dolayı kurula bırakmazsa eğitim planlaması yapılıyormuş.

• Like
Tepkiler: Semina
Merhabalar 2 gün önce evrakta sorun olanların tamamına olumsuz dönüşler yapılmış. Dün akşamda tecrübeli olup sağlık maili bekleyenlere mail geldi. Aralıktan beri mülakat sonucu bekleyenlere de bugün dönüş sağlanmış. Muhtemelen yakın sürede bizede dönüş sağlanıcak. Temel eğitimini tamamladıktan sonra tip eğitimi için 25 marta tarih veriyorlarmış. Her hafta yeni eğitim grubu başlıyor. Beklemekten başka çaremiz yok maalesef
Umutlarımı yeşertti bu mesajınız ben evrak göndereli aylar oluyor hep düşünüyordum acaba evraklarda hata mı yaptım diye herhangi bir olumsuz mesaj almadıgıma göre düzgün göndermişim demek ki umarım yazdıklarının kaynağı sağlamdır bilgilendirme için teşekkürler

Umutlarımı yeşertti bu mesajınız ben evrak göndereli aylar oluyor hep düşünüyordum acaba evraklarda hata mı yaptım diye herhangi bir olumsuz mesaj almadıgıma göre düzgün göndermişim demek ki umarım yazdıklarının kaynağı sağlamdır bilgilendirme için teşekkürler

Süreçleri devam eden kişilerden duyuyorum. Birde süreç hakkında olumsuz da olsa dönüş yapılacağı söylendi. Evrak mailinden olumsuz alan adaylar sgk hizmet dökümünde sorunlu numaralar bulunan adaylar. Bu adaylara 20 Şubat tarihine kadar süre verilmişti. Düzeltemeyenlere olumsuz dönüldü. Sağlık maili hem tecrübeli hemde tecrübesiz adaylar olarak beklemekteyiz. Tecrübeli olan adaylara sağlık maili dönüşü dün akşam 19.00 civarı geldi. 14 ocaktan beri sağlık maili kimseye gelmedi. Bu durumda olan çok fazla tecrübesiz aday var. Uçuşlar başlasa bile adayların eğitim süreci devam eder. Birde mart sonu ya da Nisan ayı içinde tekrar alım açılacağı söyleniyor. Süreçlerin daha da uzamaması için yeni başvurular yüzünden dönüşler başlar muhtemelen.

• Like
Tepkiler: Semina
Mail de tam olarak ne yazıyor
AJet Kabin Memurluğu değerlendirme sürecinizin olumlu ilerlediğini bildirmekten mutluluk duyarız. Sizinle beraber uçmak için sabırsızlanıyoruz ve bu kapsamda eğitim planlama sürecimize devam ediyoruz.

Eğitim planlamalarımız gerçekleştirildiğinde ücret teklifi ve işe giriş sağlık muayenesi süreci için sizi bilgilendireceğiz. Sağlık değerlendirmeniz olumlu olduğunda ise eğitime dahil olabileceksiniz.

Bu süreçte ilan kriterlerimize uygunluğun önemini tekrardan hatırlatmak isteriz.

• Like
Tepkiler: duygu25
Bilgilendirme maili geldi sürecin olumlu olduğuna dair. Mail aldınız mı?
Bende aldım olumlu mailini millet isyan derecesine gelince korkmayın maili atmak istediler bence :D yine sürecin en az 1 ay süreceğini düşünmekle birlikte endişelerimizin geçmesi açısından iyi oldu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.