Anlık olarak eğitim bekleyen arkadaşlarıma mail geldi. Eğitim planlaması yapılması için form gönderilmiş. Bu akşam 23.59 a kadar doldurup göndermeleri istenmiş. Sanırım sağlık evrağını teslim edip eğitim bekleyen kimse kalmadı. Sıra sağlık maili bekleyenlere geldi.
İnşallah öyledir, ajete gircez diye strese girdik çünkü 😅

Merhaba, sorularınızı yeni gördüm. Eğitimde resmi giyiniyoruz arkadaşlar mülakatlardaki gibi, zaten mailde belirtiyorlar ne giymemiz gerektiğini - kadınlar makyaj, topuz vs erkekler de tıraşlarına, kravatlarına ve hepimiz kıyafetlerimizin resmi olmasına özen gösteriyoruz - Eğitim sürecinde sınav var evet, eğitim veren hocalar ilk derste bilgisini veriyor. Zamlı maaşlar yeni paylaşıldı bizimle de sanıyorum ki sosyal medyada görmüşsünüzdür. Umarım ben size cevap verene kadar sürecinizde bir ilerleme görmüşsünüzdür :)
@bensen selamlar guncel minimum kazanc ne olur diyorlar bilginiz var mi hic acaba? 3 ayda 1 cift maas durumu ve egitimde verilecek ucretler hakkinda bilgi verebilir misiniz rica etsem ?

Sağlık raporunda herhangi bir sorun çıkmazsa direkt eğitime alınıyor muyuz bilen var mı acaba 2 aydır mail bekliyoruz en azından birde bunun stresine girmeyelim.

Ben de umudumu kestim artık
Merhabalar 2 gün önce evrakta sorun olanların tamamına olumsuz dönüşler yapılmış. Dün akşamda tecrübeli olup sağlık maili bekleyenlere mail geldi. Aralıktan beri mülakat sonucu bekleyenlere de bugün dönüş sağlanmış. Muhtemelen yakın sürede bizede dönüş sağlanıcak. Temel eğitimini tamamladıktan sonra tip eğitimi için 25 marta tarih veriyorlarmış. Her hafta yeni eğitim grubu başlıyor. Beklemekten başka çaremiz yok maalesef

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.