Bir de arkadaşlar 15 mayısta girip mülakatından gerçekten emin olup kesinlikle olumlu olacak diye düşünüp hala cevap gelmeyen var mı ? Ben mülakatımdan çok emindim ama hala dönüş yok

Bende 10 Mayısta girmiştim sabah grubuydum ama öğleden sonra tamamladım kurul mülakatımı. Beklemekten başka bir çaremiz yok sanırım. 4 Haziranda bu geçen gün mail alanları eğitime alacaklar diye duydum mutlaka kendilerine göre bir ayarlama yapmışlardır eleman açıkları var olumsuz dönmemeye çalışacaklarını düşünüyorum

Merhabalar bir şey sormak istiyorum sağlıkta genel işe giriş tetkikleri mi yapılıyor yoksa daha farklı şeylere mi bakıyorlar sağlık maili alan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?

Merhabalar bir şey sormak istiyorum sağlıkta genel işe giriş tetkikleri mi yapılıyor yoksa daha farklı şeylere mi bakıyorlar sağlık maili alan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
Evet ya göz muayenesinde derece en fazla kac olabiliyor bu arada bunu biliyor musunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.