AJET Ajet 6-17 Mayıs Öğleden Sonra Gruplarında Olumlu Alan Oldu Mu?

Fly

HavaPersonel.Com
Öğleden sonra girenlerde olumlu dönüş alan oldu mu? Olumlu alanların hepsi sabah grubu muydu?

Fly

HavaPersonel.Com
Ben sabah 8 grubundaydım ve olumlu aldım
Merak ettiğim şey aslında acaba sabah ve öğlen olarak ayırıp sabah gruplarına dönüp öğlen gruplarına sonra mı dönecekler acaba.Emin olmamakla birlikte sanırım olumlu alanlar hep sabah grupları öpleden sonra girmiş olup olumlu alan oldu mu

Hostesbirkız

HavaPersonel.Com
Merhaba sağlık maili aldım fakat hastanelerden randevu alamıyorum nasıl yapacağım acil yardımcı olabilir misiniz aynı gün içinde randevusuz alabiliyor muyum?

Eminemiy

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 17 mayısda girdim henüz dönüş almadım. Bugün dönüş alanlar bilgilendirme yapabilir mi çok sevinirim

Fly

HavaPersonel.Com
Sanırım olumlulara dönüş oldu,olumsuz diye yakında bize de dönerler😞

melissaa

HavaPersonel.Com
Bende 10 Mayısta girdim ama dönüş yok acaba olumsuzlara sonra mı döncekler ya bu tarihte giren var mı başka

melissaa

HavaPersonel.Com
Siz ne düşünüyorsunuz sizce olumsuzlulara mı sonra dönerler yoksa olumlulara dönüş yapmaya devam ederler mi bir şeyler duydunuz mu hiç

flightattendantt

HavaPersonel.Com
Siz ne düşünüyorsunuz sizce olumsuzlulara mı sonra dönerler yoksa olumlulara dönüş yapmaya devam ederler mi bir şeyler duydunuz mu hiçbence

Siz ne düşünüyorsunuz sizce olumsuzlulara mı sonra dönerler yoksa olumlulara dönüş yapmaya devam ederler mi bir şeyler duydunuz mu hiç
bence bekleyelim hemen umitsizlige kapilmayalim zaten hep sabah gruplarina donus yapmislar bir iki gun sonrada oglen gruplarina yaparlar bence cunku bana olumlu olumsuz donus yapilcak demislerdi beklemeye devam edelim o yuzden

gizli

HavaPersonel.Com
bence bekleyelim hemen umitsizlige kapilmayalim zaten hep sabah gruplarina donus yapmislar bir iki gun sonrada oglen gruplarina yaparlar bence cunku bana olumlu olumsuz donus yapilcak demislerdi beklemeye devam edelim o yuzden
Acaba kurul farklı olduğu için mi böyle oldu mesela onların a kuruludur a kurulu dönüş yapmıştır biz b grubunuz gibi benim girdiğimde ili hanımefendi vardı ben 15 mayısta 8 de mülakattayım ama 10 gibi falan aldılar kurula belki onlar ilk kurula girenlerdi

Konuyu okuyanlar;