Ben sabah 8 grubundaydım ve olumlu aldımÖğleden sonra girenlerde olumlu dönüş alan oldu mu? Olumlu alanların hepsi sabah grubu muydu?
Hangi gün girmiştiniz?Ben sabah 8 grubundaydım ve olumlu aldım
Merak ettiğim şey aslında acaba sabah ve öğlen olarak ayırıp sabah gruplarına dönüp öğlen gruplarına sonra mı dönecekler acaba.Emin olmamakla birlikte sanırım olumlu alanlar hep sabah grupları öpleden sonra girmiş olup olumlu alan oldu muBen sabah 8 grubundaydım ve olumlu aldım
15 MayısHangi gün girmiştiniz?
Siz hangi gün hangi saatte girmiştiniz?Hangi gün girmiştiniz?
Arkadaşlar 17 mayısda girdim henüz dönüş almadım. Bugün dönüş alanlar bilgilendirme yapabilir mi çok sevinirm
Mülakat saatiniz kaçtıArkadaşlar 17 mayısda girdim henüz dönüş almadım. Bugün dönüş alanlar bilgilendirme yapabilir mi çok sevinirim
bende 8mayis saat1de girmistim hic donus olmadiBende 10 Mayısta girdim ama dönüş yok acaba olumsuzlara sonra mı döncekler ya bu tarihte giren var mı başka
Siz ne düşünüyorsunuz sizce olumsuzlulara mı sonra dönerler yoksa olumlulara dönüş yapmaya devam ederler mi bir şeyler duydunuz mu hiçbence
bence bekleyelim hemen umitsizlige kapilmayalim zaten hep sabah gruplarina donus yapmislar bir iki gun sonrada oglen gruplarina yaparlar bence cunku bana olumlu olumsuz donus yapilcak demislerdi beklemeye devam edelim o yuzdenSiz ne düşünüyorsunuz sizce olumsuzlulara mı sonra dönerler yoksa olumlulara dönüş yapmaya devam ederler mi bir şeyler duydunuz mu hiç
Bilmiyorum bende umutsuz şekilde bekliyorum 15 mayısta 8deydi mülakatımSiz ne düşünüyorsunuz sizce olumsuzlulara mı sonra dönerler yoksa olumlulara dönüş yapmaya devam ederler mi bir şeyler duydunuz mu hiç
hayir umutsuz sekilde beklemeyin daha yeni yeni donmeye basliyorlar elbet bize de doneceklerdir insallah olumlu olurBilmiyorum bende umutsuz şekilde bekliyorum 15 mayısta 8deydi mülakatım
Acaba kurul farklı olduğu için mi böyle oldu mesela onların a kuruludur a kurulu dönüş yapmıştır biz b grubunuz gibi benim girdiğimde ili hanımefendi vardı ben 15 mayısta 8 de mülakattayım ama 10 gibi falan aldılar kurula belki onlar ilk kurula girenlerdibence bekleyelim hemen umitsizlige kapilmayalim zaten hep sabah gruplarina donus yapmislar bir iki gun sonrada oglen gruplarina yaparlar bence cunku bana olumlu olumsuz donus yapilcak demislerdi beklemeye devam edelim o yuzden