Ahmet Bolat THY Teknik ile olan görüşmesinde şirket çalışanlarına konuşma gerçekleştirdi.

images (21).jpeg

"Geçen gün toplantıda şirkete o kadar da çok katkısı bulunmayan bir arkadaş sormuştu "Bu paraları nasıl dağıtıyorsun ?" diye genel kurulda sormuştu. Bu paraları hepinize ananızın ak sütü gibi helal olacak şekilde paylaşıyoruz. Bu sene de söz verdiğimiz gibi %15 dağıtacağız biliyorsunuz iki maaş vermiştik zaten bunlar %8-9 oranına geliyordu geri kalanını da Ocak ayında herkese dağıtacağız."

Sizce kalan %7-8 lik kısım ne kadar tutara denk geliyordur ?

Tıkla ➡️ Ocak Ayı'nda Ne Kadar Kâr Payı Yatırılacak

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: dsifre
tek merak ettiğim sezonluklar 6 ekim en geç 30 ekim işten çıkarılıyor, bu kar payı onları görmeyecek sanırım.

Millete Benim hakkımı yedi işten ben çıkarttı sebepsiz yere
Benim 8 sene hakkım vardı tazminat vermediler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.