Ahmet Bolat: Ocak Ayında Herkese Kalan Kar Payını Dağıtacağız

Ahmet Bolat THY Teknik ile olan görüşmesinde şirket çalışanlarına konuşma gerçekleştirdi.

Images 21

"Geçen gün toplantıda şirkete o kadar da çok katkısı bulunmayan bir arkadaş sormuştu "Bu paraları nasıl dağıtıyorsun ?" diye genel kurulda sormuştu. Bu paraları hepinize ananızın ak sütü gibi helal olacak şekilde paylaşıyoruz. Bu sene de söz verdiğimiz gibi %15 dağıtacağız biliyorsunuz iki maaş vermiştik zaten bunlar %8-9 oranına geliyordu geri kalanını da Ocak ayında herkese dağıtacağız."

Sizce kalan %7-8 lik kısım ne kadar tutara denk geliyordur ?

Tıkla ➡️ Ocak Ayı'nda Ne Kadar Kâr Payı Yatırılacak

Son düzenleme:
T

Tgs

Ahmet Bolat THY Teknik ile olan görüşmesinde şirket çalışanlarına konuşma gerçekleştirdi.

Ekli dosyayı görüntüle 24

"Geçen gün toplantıda şirkete o kadar da çok katkısı bulunmayan bir arkadaş sormuştu "Bu paraları nasıl dağıtıyorsun ?" diye genel kurulda sormuştu. Bu paraları hepinize ananızın ak sütü gibi helal olacak şekilde paylaşıyoruz. Bu sene de söz verdiğimiz gibi %15 dağıtacağız biliyorsunuz iki maaş vermiştik zaten bunlar %8-9 oranına geliyordu geri kalanını da Ocak ayında herkese dağıtacağız."

Sizce kalan %7-8 lik kısım ne kadar tutara denk geliyordur ?

T

Tgsli

%8-9 kısımlık verdik zaten 2 maaş diyor 22.800 yapıyor kalanı yine aynı tutar olacak birde Ocak ayında vereceğiz diyor eee bu insanların parası enflasyon da zaten eziliyor ne anladım ben bu işten

T

Tgs

Geçen sene 30bin almıştık %10 du. Bu sene %15 diyor Başkan ama %8-9 unu dağıttık diyor. Thy personelleri zaten maaşı yüksek buna göre %80 onlar bu payı alıyor. Tgs doco ya adaletsizlik olabilir. Çünkü %6 kalan 1 maaştır gibi. Buna göre 30-35 e denk geliyor. Geçen sene %10 kar da 30 bin zaten aldık ve kar daha azdı dolar da azdı. Bir tuhaflık var anlamadım!!

İ

İşşşştirakkkkkkkk

Bence yine 1 maaş verecek böylelikle tk çalışanları bizden çok alacaklar

J

JetA1 ✈️

Vereceği miktardan çok beni düşündüren acaba 2024 yılı ve sonrası devamlılığı olacak mı malum bunca sene personel böyle bişeyi hiç görmedi verilen paralarda bir çok insanın yarasına merhem oldu inş devamlılığı olur 👍

İ

İnşallah bir gün

Tgs kadar büyük ve gelişen bir şirketin hala iştirak bir şirket arasında görmek üzüyor beni açıkçası herkes çok çalışıyor herkesin emeği iş yükü çok fazla hakkı yenmez fakat biz artık 2024 te THY den bir müjde açıklaması bekliyoruz. Bu moral motivasyon veren müjdeli haberler, enflasyona personelini ezdirmeyen ikramiyeler umarım devam eder herkese başarılar dilerim.

B

Bir Ramp Krallığı

tek merak ettiğim sezonluklar 6 ekim en geç 30 ekim işten çıkarılıyor, bu kar payı onları görmeyecek sanırım.

O

Orhan Yaban

Millete Benim hakkımı yedi işten ben çıkarttı sebepsiz yere
Benim 8 sene hakkım vardı tazminat vermediler.

Konuyu okuyanlar;