Pozisyon veya İlan Adı
Uzman Yardımcısı
Umarim ya, bu arada 1+1 bulmak cok zor. 2+1'ler 2 kisi cikildiginda cok daha uyguna geliyor ve cok daha iyi konumlarda cok daha guzel evler var boyle bir sansin varsa da degerlendir bence mutlaka. Metrobus duragindan shuttle kalktigini biliyorum bir arkadasim THY'de calistigi icin, ben ona marmaray icin de sorayim buradan bilgi veririm
Çok teşekkür ederim hocam. Bekliyor olacağım. 2 kişi çıkmaya çok sıcak bakmıyorum ama yine de aklımda olsun.

• Like
Tepkiler: nasdaq01
Her ilçede güzel yerler var hocam. Çok lüks ve çok şehir dışı yerler hariç her yer hemen hemen aynı huzur seviyesine sahip. Benim şahsi görüşüm avrupa yakasında güney kesimlerde yeni bir bina bulmak mantıklı olabilir.

• Like
Tepkiler: havajr

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.