Gökyüzünde takım arkadaşı olma yolculuğunuza hoşgeldin ile başlayan ve tam olarak 1 saat süren bilgilendirmede ilgimi çeken notlar şunlar oldu:
*
@snn9111 yazmış sağolsun ben de üzerinden geçeyim. İngilizce Video Mülakatlar dün başlamış, "6 hafta sürecek haftalık bir planlama yapılmış, kimse paniğe kapılmasın, herkese başvuru sırasına göre mülakat linki gelecek" dediler. Maillerinizi sürekli kontrol edin, spam klasörünü özellikle ve bu süreç içerisinde mail adresini değiştirmeyin. dediler.
* Kilo ile ilgili standart VKİ ( Vucut Kitle Endeksi) üzerinden ilerliyor dedi. Olur ki az veya çok çıkarsa, süreç izin verirse 2.bir ölçüm için yardımcı oluyoruz dedi. (VKİ'niz google'da ve enabız'da var, kontrol edebilirsiniz)
* "Ben farklı meslekten geliyorum, nasıl yapacağım" diye endişelenmeyin. 2 ay eğitim alınıyor. Bilgi beceri, mesleki farkındalık, teori ve pratik, kişisel gelişim... Bu 2 ayda asgari ücret alıyorsunuz lakin konaklama imkanı yok.
* Askerlik ile ilgili "yapılmış daha iyi olur tercihimiz o " dediler ama ücretsiz izin vererek yardımcı oluyoruz dendi.
Herkese süreçte başarılar, inşallah hepimiz için hayırlısı olur.