kısaca;

video ingilizce mülakat 6 hafta sürecek mail almayanlar merak etmesin planlama yapılacak.

bu aşamadan sonra bir yüzyüze ingilizce mülakat daha olacak yerinde uygulanacak.

erkek adaylar için bedelli konusunda ücretsiz izin ile yardımcı olucaz açıklaması oldu.

eğitim 2 ay sürecek ve asgari ücret verilecek.

önemli gördüklerim bunlardı

giremeyen arkadaşlar sorularına yardımcı olabilirim.
buna ek olarak en son belge teslimi aşamasına kadar çalışanların istifa etmemesini önerdiler
eğitim süresincw konaklama desteği bulunmadığını eklediler

kısaca;

video ingilizce mülakat 6 hafta sürecek mail almayanlar merak etmesin planlama yapılacak.

bu aşamadan sonra bir yüzyüze ingilizce mülakat daha olacak yerinde uygulanacak.

erkek adaylar için bedelli konusunda ücretsiz izin ile yardımcı olucaz açıklaması oldu.

eğitim 2 ay sürecek ve asgari ücret verilecek.

önemli gördüklerim bunlardı

giremeyen arkadaşlar sorularına yardımcı olabilirim.
Toplantı bittimi

Gökyüzünde takım arkadaşı olma yolculuğunuza hoşgeldin ile başlayan ve tam olarak 1 saat süren bilgilendirmede ilgimi çeken notlar şunlar oldu:

* @snn9111 yazmış sağolsun ben de üzerinden geçeyim. İngilizce Video Mülakatlar dün başlamış, "6 hafta sürecek haftalık bir planlama yapılmış, kimse paniğe kapılmasın, herkese başvuru sırasına göre mülakat linki gelecek" dediler. Maillerinizi sürekli kontrol edin, spam klasörünü özellikle ve bu süreç içerisinde mail adresini değiştirmeyin. dediler.

* Kilo ile ilgili standart VKİ ( Vucut Kitle Endeksi) üzerinden ilerliyor dedi. Olur ki az veya çok çıkarsa, süreç izin verirse 2.bir ölçüm için yardımcı oluyoruz dedi. (VKİ'niz google'da ve enabız'da var, kontrol edebilirsiniz)

* "Ben farklı meslekten geliyorum, nasıl yapacağım" diye endişelenmeyin. 2 ay eğitim alınıyor. Bilgi beceri, mesleki farkındalık, teori ve pratik, kişisel gelişim... Bu 2 ayda asgari ücret alıyorsunuz lakin konaklama imkanı yok.

* Askerlik ile ilgili "yapılmış daha iyi olur tercihimiz o " dediler ama ücretsiz izin vererek yardımcı oluyoruz dendi.

Herkese süreçte başarılar, inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Sanki daha önce eğitimdeyken konaklama imkanı sunuyorlardı diye hatırlıyorum. Acaba ilk defa mı konaklama imkanı sağlanmayacak, bilgisi olan var mı?

2019 alımlarında, eğitimlerde ücret dahi vermiyorlardı. Şimdilik en azından asgari ücret sağlayacak olmaları güzel bir gelişme.

Diğer başlıklarda çok sorulmuş, süreci not almıştım:

Değerlendirme Aşamaları:

Başvuru
Online İngilizce Test Aşaması
Online İngilizce Video Mülakat Aşaması
Online Belge Kontrol Aşaması
Online Yetkinlik Envanteri Uygulaması
Mülakata Davet

Mülakat Aşamaları:
Boy-Kilo Ölçümü ve Dövme Yara İzi Kontrolü
Yüz yüze İngilizce Mülakatı
Kurul Mülakatı

Değerlendirme Süreçleri:
Belge ve Sağlık Raporu Hazırlama Aşamaları:

SGHM onaylı hastanelerden sağlık raporu temini
THY işyeri hekimliği işe giriş muayenesi
İşe giriş belgelerinin sisteme yüklenmesi

İşe Başlama aşamaları:
iş sözleşmesi imzalanması
Hoşgeldiniz!!!

Şu video izlendi ek olarak:

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.