THY 9 Temmuz Salı Take-Off Talks 11:00

• Konbuyu başlatan Üye silindi 8845
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 8845

teri710.jpeg
Take Off Talks'ta Kabin Memurluğunu Yakından Tanıyoruz!

Değerli Adayımız,

Kabin Memuru ilanımız kapsamında Kabin Hizmetleri Başkanlığı ve İnsan Kaynakları Başkanlığı olarak 9 Temmuz Salı günü saat 11.00'da gerçekleştireceğimiz online etkinliğimizde bilgi edinmek istediğiniz konuları aşağıdaki alan aracılığıyla 5 Temmuz Cuma günü saat 12.00'a kadar bizlere iletebilirsiniz.

Microsoft Teams üzerinden gerçekleşecek.

F

fgungor

HavaPersonel.Com
Arkadaslar saglik raporu ucretli mi biraz arastirdim 12bin tlye yakin diyorlar dogru mu devlet hastanesinden alamiyor muyuz raporu

Q

Queenn

HavaPersonel.Com
teri710.jpeg
Take Off Talks'ta Kabin Memurluğunu Yakından Tanıyoruz!

Değerli Adayımız,

Kabin Memuru ilanımız kapsamında Kabin Hizmetleri Başkanlığı ve İnsan Kaynakları Başkanlığı olarak 9 Temmuz Salı günü saat 11.00'da gerçekleştireceğimiz online etkinliğimizde bilgi edinmek istediğiniz konuları aşağıdaki alan aracılığıyla 5 Temmuz Cuma günü saat 12.00'a kadar bizlere iletebilirsiniz.

Microsoft Teams üzerinden gerçekleşecek.
Peki herhangi bir kayıt yapmamız gerekiyor mu yoksa direkt tıklayıp mı gireceğiz oturuma? Veya uygulama indirmem gerekir mi

Ü

Üye silindi 8845

Peki herhangi bir kayıt yapmamız gerekiyor mu yoksa direkt tıklayıp mı gireceğiz oturuma? Veya uygulama indirmem gerekir mi

Gelen mailde bağlantı var altlarda, soru sorma formunda da katılıp katilmayacagım şıkkı vardı. Teams üzerinden bağlanılacak

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Gelen mailde bağlantı var altlarda, soru sorma formunda da katılıp katilmayacagım şıkkı vardı. Teams üzerinden bağlanılacak
Nasıl yani, form kısmında katılıyorum şeklinde bir şık mı seçmemiz gerekiyordu yoksa bu isteğe bağlı mı, mailde sadece soruları iletmek için bir link var ve şuan link açılmıyor

Bahsettiğiniz soru veya sorular ile katılmak sanırım

Etkinlik başlayınca belirtilen yere tıklayarak katılacağız teams üzerinden

Ü

Üye silindi 8845

Evet evet oradan bahsediyorum.
Çalismaz cunku mailde de yazdigi uzere "5 Temmuz Cuma günü saat 12.00'a kadar bizlere iletebilirsiniz." Yazmislardi.

Microsoft Formsdu zaten sayiyi gormek icin ön bir gorus icindir.

bekleyelim gorelim bakalim

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Evet evet oradan bahsediyorum.
Çalismaz cunku mailde de yazdigi uzere "5 Temmuz Cuma günü saat 12.00'a kadar bizlere iletebilirsiniz." Yazmislardi.

Microsoft Formsdu zaten sayiyi gormek icin ön bir gorus icindir.

bekleyelim gorelim bakalim
Aynen sadece sorusu olan ve isteyen kişilere yönelik, hiç sorusu olmayanlar sadece linke tıklayıp katılacak

Q

Queenn

HavaPersonel.Com
Aynen sadece sorusu olan ve isteyen kişilere yönelik, hiç sorusu olmayanlar sadece linke tıklayıp katılacak
Bu arada benim mülakatım 8inde ve bu toplantı 9unda olacak en azından bilgi alırdım ve bilinçli girerdim

T

thyadayiyim

HavaPersonel.Com
Girebilen var mı? saat 10:40'dan itibaren sistemden girmeye çalıyorum lobi dolu uyarısı veriyor

A

ActivisT

HavaPersonel.Com
Girebilen var mı? saat 10:40'dan itibaren sistemden girmeye çalıyorum lobi dolu uyarısı veriyor
Bende aynı saatten beri deniyorum katılamıyorum. Toplantı odası dolu diyor yada bağlanamadı.

V

Vosvos

HavaPersonel.Com
ben de giremiyorum ve erişiminiz yok yazıyor artık

E

emirxd

HavaPersonel.Com
giremiyorum bende genel problem galiba 1 saattir deniyorum

L

lostawhite

HavaPersonel.Com
ben de giremiyorum ne kadar saçma

M

maybecrewmember

HavaPersonel.Com
gönderilen formu katılıyorum diye işaretlemiş miydiniz acaba? belki ondan giremiyoruzdur :(

A

ActivisT

HavaPersonel.Com
5 temmuzdan önce bir sorum var linkine tıkladıgımda da form şu anda yanıt kabul etmiyor diyordu. Katılıp katılmamakla alakalı hiç bir yazı yoktu. Şu andada açılmıyor zaten

A

Abluedream

HavaPersonel.Com
Aday bilgilendirme oturumuna giriş yapabilen var mı? Ben giriş yapamıyorum
Arkadaşlar ben katılamıyorum neden kullandığınız

Banada aynı şekilde neden böyle oldu acaba
bende giriş yapamıyorum

Konuyu okuyanlar;