Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işçisi
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Evet 23 Mart teslim ettim ve bekliyorum
Evrak teslim ettiyseniz elbet çağırırlar diye düşünüyorum. Grup grup aldıkları için sırayla ilerliyor bi grup ayın 8 de başladı şimdi havalimanına girmiş olabilirler bi grupta 13 de başlıycaktı diye duydum. Onların sınıf eğitimleri bitince sizi çağırırlar bence. Vardiyalar bu sistemde 8 saat ideal yani tempolu bir iş zaman güzel geçiyor. Alışma işi size bağlı birşey yaşayıp görmen lazım kimi sever kimi sevmez

• Like
Tepkiler: Reaxion
Reaxion reis sen şoförlük için eğitim haberi bekliyorsun sanırım test sürüşünden sonra evraklarını ne kadar sürede teslim ettin test sürüşünden sonra geri dönüşleri ne kadar sürdü bilgi verirmisin

Reaxion reis sen şoförlük için eğitim haberi bekliyorsun sanırım test sürüşünden sonra evraklarını ne kadar sürede teslim ettin test sürüşünden sonra geri dönüşleri ne kadar sürdü bilgi verirmisin
Merhaba 02/01/2026
İlk başvuru

06/01/2026 ikinci başvu formu doldurdum

28/01/2026 mülakat

09/03/2026
Test sürüşü

23/03/2026 evrak teslimi

• Like
Tepkiler: saatlendik
2 hafta içinde olumlu yada olumsuz geri dönüş yaparız dediler test sürüşünden sonra evraklar için hala ses seda yok senin umutların benden daha iyi evrak teslim etmişsin hiçmi değil emiğitim için bekliyorsun tez zamanda ararlar inşallah cevap verdiğin içinde teşekkürederim eyvallah

• Like
Tepkiler: Reaxion
8 martta eğitime başayan gruptayım merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Merhaba hocam öncelikle hayırlı akşamlar eğitim süreciniz nasıl gidiyor sanırım şuan bitmek üzeridir mart demişsiniz ama Nisan sanırım ramp hizmetleri için değil mi bunu da netleştirelim de :) sınav gönderdikleri eğitim linkine biraz göz gezdirmeniz yeterli olur mu girenler genel olarak mantık ağırlıklı olduğunu ve kolay olduğunu söylediler dtm deki eğitim kaç gün sürüyor daha sonrasında Havalimanından geçip orada devam ediliyor sanırım eğitime kısa bir süre daha ne zaman iş başı yapacaksınız henüz eğitime çağrılmayan kişiler hakkında bir duyumunuz var mı 11 mart da evrak teslimi yaptık hala bekliyoruz netlik olmadan beklemek çok yormaya başladı artık

Bende bekleyenler arasındaydım şükür ki beklenen haber geldi. Online eğitim atandı ve suan testlere çalışıyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Zor bir süreç olacağını düşünmüyorum bende inşallah olmaz.
Hocam eğitim süreciniz nasıl gidiyor dtm deki eğitimimiz bitti mi bir sonraki eğitim gurubu hakkında herha gi bir şey söylendi mi acaba bu savaş muhabbetlerine iyice geçikecek galiba bizim alımlar

Hocam eğitim süreciniz nasıl gidiyor dtm deki eğitimimiz bitti mi bir sonraki eğitim gurubu hakkında herha gi bir şey söylendi mi acaba bu savaş muhabbetlerine iyice geçikecek galiba bizim alımlar
üstad eğitimlerimiz devam ediyor son bir haftamız kaldı. Bir sonraki grup ile alakalı birşey söylenmedi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.