Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işçisi
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Okann11

Üye
17 Mar 2026
83
19
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar 8 nisan da sanırım ilk kez ramp işçisi için eğitim sınıfı açıldı bu arkadaşlar sürecin nasıl gittiğini eğitim de az çok neler yapıldığını kaldı gün sürecek ilk gün ki girdiğiniz sınav nasıl geçti sınıflar kaldı kişi vs gibi bazı konularda biz eğitim haberi bekleyenleri aydınlatabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Eğitime başlayanlar artık buraya uğramayı bıraktı herhalde 13 nisan da başlayacak arkadaşlar sizlerden gören varsa rica etsem başladıktan sonra biz eğitim için haber bekleyenleri bilgilendirebilirseniz sevinirim

İnsanoğlu çok garip . Biz bekleyenlerin halinden yalnızca bizim gibi bekleyenler anlar . Eğitim haberi gelene kadar buraya yazan , buradan bir haber arayan kişiler eğitim haberi gelip eğitimi tamamlayıp işe başlayıp buraya bir daha uğramaz oluyor . Bu kadar zor olmamalı yaşadığınız şeyleri buraya yazmak . Sizlerde bu süreçten geçtiniz . Bir aklınıza gelmez mi ya benim gibi bu süreci bekleyen merak eden insanlara bir cevap vereyim , durumu anlatayım , duyduğum öğrendiğim bir haber birşey varsa aktarayım diye düşünmek... Sitem etmemek elde değil . Ya arkadaş çok mu zor , daha 1 haftaya kadar sizde bizim durumumuzda idiniz... Allah'ın izniyle bir eğitim haberi alayım işe başlayayım , gerekirse bu siteye hergün girip haber bekleyen herkese tek tek yaşadığım süreci aktaracağım .

İnsanoğlu çok garip . Biz bekleyenlerin halinden yalnızca bizim gibi bekleyenler anlar . Eğitim haberi gelene kadar buraya yazan , buradan bir haber arayan kişiler eğitim haberi gelip eğitimi tamamlayıp işe başlayıp buraya bir daha uğramaz oluyor . Bu kadar zor olmamalı yaşadığınız şeyleri buraya yazmak . Sizlerde bu süreçten geçtiniz . Bir aklınıza gelmez mi ya benim gibi bu süreci bekleyen merak eden insanlara bir cevap vereyim , durumu anlatayım , duyduğum öğrendiğim bir haber birşey varsa aktarayım diye düşünmek... Sitem etmemek elde değil . Ya arkadaş çok mu zor , daha 1 haftaya kadar sizde bizim durumumuzda idiniz... Allah'ın izniyle bir eğitim haberi alayım işe başlayayım , gerekirse bu siteye hergün girip haber bekleyen herkese tek tek yaşadığım süreci aktaracağım .
Haklısınız beklemek zor oluyor ve nelerle karşılaşacağını merak ediyor insan. Ben o grupta değilim işe başladım size az çok bilgi verim. Size sms geliyor bir güvenlik bilinci eğitimi atıyorlar online olarak e devletten sorulara bakıyorsunuz sonra dünya ticaret merkezinde size söylenen günde sınava giriyorsunuz sınav online oluyor gözetmenler eşliğinde. Sınavdan en az 60 almak gerekiyor kalırsan 2 kere daha girme hakkın var o sınavı geçemeden apron kartın çıkmaz işe başlayamazsın ama zor değil pek. Sınavdan sonra 3 4 gün yine sınıf eğitimleri olur size mobil uygulama kurarlar oraya eğitim tanımlanır onları evde yaparsınız. Apron kartınız çıkar ve istanbul havalimanına götürürler. Kıyafetler dağıtılır servis kayıtlarınız yapılır artık eğitimlere havalimanında devam edersiniz 3 4 gün yine. Ondan sonra oryantasyon süreci başlar apronu gezdirirler uçakları gezdirirler işi anlatırlar ve en son bi ekibe verirler çalışmaya başlarsınız. Kaba taslak bu şekilde

Allah razı olsun hocam verdiğin bilgiler için sizin içinde hayırlı olsun yeni işiniz iş serüveniniz nasıl gidiyor başlayalı ne kadar oldu şartlar ve imkanlardan memnunmusuz müsait olduğunuz da yanıt verebilirseniz seviniriz

Allah razı olsun hocam verdiğin bilgiler için sizin içinde hayırlı olsun yeni işiniz iş serüveniniz nasıl gidiyor başlayalı ne kadar oldu şartlar ve imkanlardan memnunmusuz müsait olduğunuz da yanıt verebilirseniz seviniriz
Teşekkür ederim. Sizde sağolun. Ben işçi şoför olarak başladım. 1 ayı geçti havalimanında. Şartlar kişiden kişiye değişiyor dostum. Deneyimleyip kendin karar verebiliyosun gelip görmen lazım yani. Şuan benim için bir sorun yok

İnşallah hocam eğitime çağrıldıktan sonra tekrar buraya girip sizi haberdar edeceğim o halde :)

Teşekkür ederim. Sizde sağolun. Ben işçi şoför olarak başladım. 1 ayı geçti havalimanında. Şartlar kişiden kişiye değişiyor dostum. Deneyimleyip kendin karar verebiliyosun gelip görmen lazım yani. Şuan benim için bir sorun yok
Hangi havvalani hocam

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.