Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işçisi
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Orada 5 er soru var sadece sadece başka site bulamadım ben
Girilecek olan sınavda da 20 soru olacak diye biliyorum. Eğer gerçekten öyleyse her bölümden 2-3 soru çıksa 20 soru çıkar. Kendi düşüncem. Ben o yüzden sadece bölüm başlıklarına ve testlerde bulunan sorulara odaklandım. Evet sende haklısın başka sitelerde sorular bulunmuyor, yasak olduğundan dolayı soru paylaşılmıyor.

İstanbul havaalanı üstad 12 martta evraları teslim ettim. 13 nisan yani yarın için eğitim sürecimin başlayacağı bilgisini aldım. DTM de başlıyorum yarın inş.
Hayırlı olsun hocam bende 11 mart da teslim etmiştim şimdilik bekliyoruz inşallah bize de en kısa sürede bilgi gelir

Çok sağ olasın darısı bekleyen arkadaşların başına artık. ALLAH'ın izniyle yarını bir atlatayım tecrübelerimi paylaşırım tabi neden olmasın :)
Sorma şansınız olursa Sabiha için eğitim planlaması hakkında bilgi alabilirsiniz buraya yazarmısınız . Yer hizmetleri ramp . Teşekkürler.

• Like
Tepkiler: Akaribo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.