yok mail alanların geneline 30 mayısa kadar sağlık raporunu teslim edin demişler ben de öyle sanmıştım başta ama
Onların grubu öyle aynı anda mail gitti onlara şimdi aynı anda rapor teslim edecekler inşallah bize de olumlu mail gelirse biz de öyle olacağız onların sağlıktan elenip elenmeme durumuna göre cuma veya pazartesi bize de geri dönüşlerle başlar diye düşünüyorum inşallah olumlu mail alırız hepimiz sağlıktan da geçeriz eğitimde buluşuruz ya ❤️

Onların grubu öyle aynı anda mail gitti onlara şimdi aynı anda rapor teslim edecekler inşallah bize de olumlu mail gelirse biz de öyle olacağız onların sağlıktan elenip elenmeme durumuna göre cuma veya pazartesi bize de geri dönüşlerle başlar diye düşünüyorum inşallah olumlu mail alırız hepimiz sağlıktan da geçeriz eğitimde buluşuruz ya ❤️
İnşallahh kızlarr, sizinle eğitimde bir araya gelip tanışmayı çok istiyorumm umarım nasip olur 🙏🥰

Kızlar şirkete mail atmıştım,az önce dönüş yapmışlar değerlendirme süreci devam ediyormuş en kısa zamanda olumlu ya da olmsuz dönüş olacakmış.Beklemeye devam🙏🏻

• Like
Tepkiler: flightattendantt

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.