8 mayıs günü mülakata girdim kurul mülakatı sonrasi 1 hafta 10 gün icinde geri donus olur dediler ama halen donus yapilmadi bu tarihte giril donus alan oldu mu
ben de 14 ünde girdim bekliyorumMerhaba bende ayın 17 sinde girdim mülakata kuruldan sonra bilmiyorum ne zaman dönüş yaparlar bende beklicem inşallah en kısa zamanda dönüş olur burdan haber verelim birbirimize
Bana 1 hafta 10 gun icinde donus yapariz dediler 10.gun oldu bugun cevap yok dahaMerhaba bende ayın 17 sinde girdim mülakata kuruldan sonra bilmiyorum ne zaman dönüş yaparlar bende beklicem inşallah en kısa zamanda dönüş olur burdan haber verelim birbirimize
ya önceki alımda kurul sonucu olumlu olanlara bile sağlık ve eğitim için bile mail atmamışlar 2 3 aydır bekliyoruz diyorlardıBana 1 hafta 10 gun icinde donus yapariz dediler 10.gun oldu bugun cevap yok daha
İnşallah olur en kısa zamanda gelir haberben de 14 ünde girdim bekliyorum
Ciddi mi belki gelir sağlıktan kurula kalanlar Felan varsa belki onlarla ilgileniyorlardir sabırla beklemeye devam edelimBana 1 hafta 10 gun icinde donus yapariz dediler 10.gun oldu bugun cevap yok daha
Yok artık ya o kadar da olmaz ki ama bana biraz saçma geldi açıkçası kurul olumlu olduğu haberi gelip neden sağlık maili yada eğitim maili atmazlar acaba önceki gruplar yoğun eğitimde vesaire iki ay felan onların eğitiminin bitmesini beklediler desem yine saçma sağlık için bile olsa mail atmaları gerekir inşallah bizde öyle olmazya önceki alımda kurul sonucu olumlu olanlara bile sağlık ve eğitim için bile mail atmamışlar 2 3 aydır bekliyoruz diyorlardı
bende saat 1 grubundaydim bana 1hafta 10gun dediler bekleyelim bakalim hemen olumsuz dusunmeyelim zaten olumlu olumsuz cevap gelcek demislerdi illaki bir mail gelecek hakkimizda hayirlisi olsun kotu dusunmeyelim ama bekleyelim sabirla haberlesirizBende 8 Mayıs sabah 8:00 grubundaydım İngilizce ve kurul gayet güzel geçti fakat bu kadar geç dönmeleri insanlara gerçekten kötü umudum gerçekten kırılıyor gün geçtikçe
insallah ya olumsuz olsa bile gönderseler bari ona göre yolumuzu çizeriz biz debende saat 1 grubundaydim bana 1hafta 10gun dediler bekleyelim bakalim hemen olumsuz dusunmeyelim zaten olumlu olumsuz cevap gelcek demislerdi illaki bir mail gelecek hakkimizda hayirlisi olsun kotu dusunmeyelim ama bekleyelim sabirla haberlesiriz![]()
niye böyle yapıyorlar ya dönüş olmayacaksa alım yapmasınlarMerhaba , çok şaşırdım yazılanları okurken. Thy tarafında kurul mülakatı sonrası 2 ay geçmesine rağmen dönüş yok. Belirttiğiniz tarihler hayal gibi
8mayis saat birde girdim hala bi donus yok siz ne zaman girdiniz acaba?Merhaba Ajet mülakata girip yanıt alan var mı acaba? Ne zaman sonuçlanacak fikri olan var mı?
Siz o zaman benden daha erken girmişsiniz. Ben 13 mayıs da girdim8mayis saat birde girdim hala bi donus yok siz ne zaman girdiniz acaba?
bende 8 mayista girdim halen haber bekliyoruz bi surec uzar gibiMerhaba Ajet mülakata girip yanıt alan var mı acaba? Ne zaman sonuçlanacak fikri olan var mı?
Beklentiler nasıl peki? Mülakatınız nesil geçti sorulan sorular, mülakat bitimindeki tavırlar falan nasıldı? Yeşil ışık var gibi miydi yanibende 8 mayista girdim halen haber bekliyoruz bi surec uzar gibi
ben 6 mayısta mülakata girdim tüm süreçleri olumlu tamamladım İşe Giriş Sağlık Muayenesinden geçtikten sonra insan kaynaklarıyla görüştüm eğitim için mail gelecek 13 mayıs pazartesi eğitim başlayacak dediler sonrasında mail gelmedi eğitim planlama departmanına ulaştım bir sekilde 13 mayıs eğitim sınıfının kontenjanının dolduğunu en kısa zamanda yeni sınıfların açılıp bilgilendirme yapacaklarını söylediler. 2 hafta olmak üzere hala mail gelmedi bekliyorumMerhaba Ajet mülakata girip yanıt alan var mı acaba? Ne zaman sonuçlanacak fikri olan var mı?
6mayısta girdiniz peki olumlu mail ne zaman geldi acaba?ben 6 mayısta mülakata girdim tüm süreçleri olumlu tamamladım İşe Giriş Sağlık Muayenesinden geçtikten sonra insan kaynaklarıyla görüştüm eğitim için mail gelecek 13 mayıs pazartesi eğitim başlayacak dediler sonrasında mail gelmedi eğitim planlama departmanına ulaştım bir sekilde 13 mayıs eğitim sınıfının kontenjanının dolduğunu en kısa zamanda yeni sınıfların açılıp bilgilendirme yapacaklarını söylediler. 2 hafta olmak üzere hala mail gelmedi bekliyorum