Merhaba bende ayın 17 sinde girdim mülakata kuruldan sonra bilmiyorum ne zaman dönüş yaparlar bende beklicem inşallah en kısa zamanda dönüş olur burdan haber verelim birbirimize
8 mayıs günü mülakata girdim kurul mülakatı sonrasi 1 hafta 10 gün icinde geri donus olur dediler ama halen donus yapilmadi bu tarihte giril donus alan oldu mu

ya önceki alımda kurul sonucu olumlu olanlara bile sağlık ve eğitim için bile mail atmamışlar 2 3 aydır bekliyoruz diyorlardı
Yok artık ya o kadar da olmaz ki ama bana biraz saçma geldi açıkçası kurul olumlu olduğu haberi gelip neden sağlık maili yada eğitim maili atmazlar acaba önceki gruplar yoğun eğitimde vesaire iki ay felan onların eğitiminin bitmesini beklediler desem yine saçma sağlık için bile olsa mail atmaları gerekir inşallah bizde öyle olmaz

Bende 8 Mayıs sabah 8:00 grubundaydım İngilizce ve kurul gayet güzel geçti fakat bu kadar geç dönmeleri insanlara gerçekten kötü umudum gerçekten kırılıyor gün geçtikçe

Bende 8 Mayıs sabah 8:00 grubundaydım İngilizce ve kurul gayet güzel geçti fakat bu kadar geç dönmeleri insanlara gerçekten kötü umudum gerçekten kırılıyor gün geçtikçe
bende saat 1 grubundaydim bana 1hafta 10gun dediler bekleyelim bakalim hemen olumsuz dusunmeyelim zaten olumlu olumsuz cevap gelcek demislerdi illaki bir mail gelecek hakkimizda hayirlisi olsun kotu dusunmeyelim ama bekleyelim sabirla haberlesiriz🙏🏻

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.