AJET 8 Mayıs Ajet Kurul Mülakatına Girenler Geri Dönüş Alan Oldumu?

• Konbuyu başlatan Kastola
  • Başlangıç tarihi
K

Kastola

HavaPersonel.Com
8 mayıs günü mülakata girdim kurul mülakatı sonrasi 1 hafta 10 gün icinde geri donus olur dediler ama halen donus yapilmadi bu tarihte giril donus alan oldumu?

F

Flight attendant girl

HavaPersonel.Com
Merhaba bende ayın 17 sinde girdim mülakata kuruldan sonra bilmiyorum ne zaman dönüş yaparlar bende beklicem inşallah en kısa zamanda dönüş olur burdan haber verelim birbirimize
8 mayıs günü mülakata girdim kurul mülakatı sonrasi 1 hafta 10 gün icinde geri donus olur dediler ama halen donus yapilmadi bu tarihte giril donus alan oldu mu

K

Kastola

HavaPersonel.Com
Merhaba bende ayın 17 sinde girdim mülakata kuruldan sonra bilmiyorum ne zaman dönüş yaparlar bende beklicem inşallah en kısa zamanda dönüş olur burdan haber verelim birbirimize
Bana 1 hafta 10 gun icinde donus yapariz dediler 10.gun oldu bugun cevap yok daha

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Bana 1 hafta 10 gun icinde donus yapariz dediler 10.gun oldu bugun cevap yok daha
ya önceki alımda kurul sonucu olumlu olanlara bile sağlık ve eğitim için bile mail atmamışlar 2 3 aydır bekliyoruz diyorlardı

F

Flight attendant girl

HavaPersonel.Com
Ciddi mi belki gelir sağlıktan kurula kalanlar Felan varsa belki onlarla ilgileniyorlardir sabırla beklemeye devam edelim

F

Flight attendant girl

HavaPersonel.Com
ya önceki alımda kurul sonucu olumlu olanlara bile sağlık ve eğitim için bile mail atmamışlar 2 3 aydır bekliyoruz diyorlardı
Yok artık ya o kadar da olmaz ki ama bana biraz saçma geldi açıkçası kurul olumlu olduğu haberi gelip neden sağlık maili yada eğitim maili atmazlar acaba önceki gruplar yoğun eğitimde vesaire iki ay felan onların eğitiminin bitmesini beklediler desem yine saçma sağlık için bile olsa mail atmaları gerekir inşallah bizde öyle olmaz

H

Hostesbirkız

HavaPersonel.Com
Bende 8 Mayıs sabah 8:00 grubundaydım İngilizce ve kurul gayet güzel geçti fakat bu kadar geç dönmeleri insanlara gerçekten kötü umudum gerçekten kırılıyor gün geçtikçe

K

Kastola

HavaPersonel.Com
Bende 8 Mayıs sabah 8:00 grubundaydım İngilizce ve kurul gayet güzel geçti fakat bu kadar geç dönmeleri insanlara gerçekten kötü umudum gerçekten kırılıyor gün geçtikçe
bende saat 1 grubundaydim bana 1hafta 10gun dediler bekleyelim bakalim hemen olumsuz dusunmeyelim zaten olumlu olumsuz cevap gelcek demislerdi illaki bir mail gelecek hakkimizda hayirlisi olsun kotu dusunmeyelim ama bekleyelim sabirla haberlesiriz🙏🏻

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
bende saat 1 grubundaydim bana 1hafta 10gun dediler bekleyelim bakalim hemen olumsuz dusunmeyelim zaten olumlu olumsuz cevap gelcek demislerdi illaki bir mail gelecek hakkimizda hayirlisi olsun kotu dusunmeyelim ama bekleyelim sabirla haberlesiriz🙏🏻
insallah ya olumsuz olsa bile gönderseler bari ona göre yolumuzu çizeriz biz de

H

havaperadminuyuyor

HavaPersonel.Com
Merhaba , çok şaşırdım yazılanları okurken. Thy tarafında kurul mülakatı sonrası 2 ay geçmesine rağmen dönüş yok. Belirttiğiniz tarihler hayal gibi

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Merhaba , çok şaşırdım yazılanları okurken. Thy tarafında kurul mülakatı sonrası 2 ay geçmesine rağmen dönüş yok. Belirttiğiniz tarihler hayal gibi
niye böyle yapıyorlar ya dönüş olmayacaksa alım yapmasınlar

G

Gigi1

HavaPersonel.Com
Merhaba Ajet mülakata girip yanıt alan var mı acaba? Ne zaman sonuçlanacak fikri olan var mı?

G

Gigi1

HavaPersonel.Com
bende 8 mayista girdim halen haber bekliyoruz bi surec uzar gibi
Beklentiler nasıl peki? Mülakatınız nesil geçti sorulan sorular, mülakat bitimindeki tavırlar falan nasıldı? Yeşil ışık var gibi miydi yani :)

C

clkts

HavaPersonel.Com
Merhaba Ajet mülakata girip yanıt alan var mı acaba? Ne zaman sonuçlanacak fikri olan var mı?
ben 6 mayısta mülakata girdim tüm süreçleri olumlu tamamladım İşe Giriş Sağlık Muayenesinden geçtikten sonra insan kaynaklarıyla görüştüm eğitim için mail gelecek 13 mayıs pazartesi eğitim başlayacak dediler sonrasında mail gelmedi eğitim planlama departmanına ulaştım bir sekilde 13 mayıs eğitim sınıfının kontenjanının dolduğunu en kısa zamanda yeni sınıfların açılıp bilgilendirme yapacaklarını söylediler. 2 hafta olmak üzere hala mail gelmedi bekliyorum

F

flightattendantt

HavaPersonel.Com
ben 6 mayısta mülakata girdim tüm süreçleri olumlu tamamladım İşe Giriş Sağlık Muayenesinden geçtikten sonra insan kaynaklarıyla görüştüm eğitim için mail gelecek 13 mayıs pazartesi eğitim başlayacak dediler sonrasında mail gelmedi eğitim planlama departmanına ulaştım bir sekilde 13 mayıs eğitim sınıfının kontenjanının dolduğunu en kısa zamanda yeni sınıfların açılıp bilgilendirme yapacaklarını söylediler. 2 hafta olmak üzere hala mail gelmedi bekliyorum
6mayısta girdiniz peki olumlu mail ne zaman geldi acaba?

Konuyu okuyanlar;