Mayıs eğitim grubunu açarken tek seferde mülakat sonrası hızlı ve tek seferde dönüş yapıp açmışlardı sanırım sınıfı.Bizde parça parça mı dönüş sağlarlar yoksa onlardaki gibi tek seferde döndüler bitti mi ondan emin olamıyorum
mulakat olumlu gelince her sey olumlu olmuyor ki daha sagligi var bunun sagliktan da maalesefki kalicak kisiler olucak simdi olumlu gelenler saglik evragi alicak yarisi gecicek yarisi kalicak sonra kurul maili gelmeyen bazi kisima tekrar mail gelicek ve yine ayri surec derken surec uzuyor iste o yuzden bekleyelim eger tek seferde bitirseler olumsuz diye mail gelirdi olumsuz mail gelene kadar beklemeye devamMayıs eğitim grubunu açarken tek seferde mülakat sonrası hızlı ve tek seferde dönüş yapıp açmışlardı sanırım sınıfı.Bizde parça parça mı dönüş sağlarlar yoksa onlardaki gibi tek seferde döndüler bitti mi ondan emin olamıyorum![]()
mulakat olumlu gelince her sey olumlu olmuyor ki daha sagligi var bunun sagliktan da maalesefki kalicak kisiler olucak simdi olumlu gelenler saglik evragi alicak yarisi gecicek yarisi kalicak sonra kurul maili gelmeyen bazi kisima tekrar mail gelicek ve yine ayri surec derken surec uzuyor iste o yuzden bekleyelim eger tek seferde bitirseler olumsuz diye mail gelirdi olumsuz mail gelene kadar beklemeye devamMayıs eğitim grubunu açarken tek seferde mülakat sonrası hızlı ve tek seferde dönüş yapıp açmışlardı sanırım sınıfı.Bizde parça parça mı dönüş sağlarlar yoksa onlardaki gibi tek seferde döndüler bitti mi ondan emin olamıyorum![]()
Peki mayıs eğitim grubu son mu olacak, yani haziran ayının eğitim grubu olmayacak mı? Yani eğer mayıs ayı sonsa senin dediğin doğrudur ama haziran ayı içinde bi grup olacaksa o ay için olacak dönüşleri sonraya bırakmış da olabilirler.. belkiiMayıs eğitim grubunu açarken tek seferde mülakat sonrası hızlı ve tek seferde dönüş yapıp açmışlardı sanırım sınıfı.Bizde parça parça mı dönüş sağlarlar yoksa onlardaki gibi tek seferde döndüler bitti mi ondan emin olamıyorum![]()
Bu da mantıklı..mulakat olumlu gelince her sey olumlu olmuyor ki daha sagligi var bunun sagliktan da maalesefki kalicak kisiler olucak simdi olumlu gelenler saglik evragi alicak yarisi gecicek yarisi kalicak sonra kurul maili gelmeyen bazi kisima tekrar mail gelicek ve yine ayri surec derken surec uzuyor iste o yuzden bekleyelim eger tek seferde bitirseler olumsuz diye mail gelirdi olumsuz mail gelene kadar beklemeye devam![]()
Peki mayıs eğitim grubu son mu olacak, yani haziran ayının eğitim grubu olmayacak mı? Yani eğer mayıs ayı sonsa senin dediğin doğrudur ama haziran ayı içinde bi grup olacaksa o ay için olacak dönüşleri sonraya bırakmış da olabilirler.. belkii
hayir mayis son olmaz bence olumlu olan herkesi toplayinca bir siniftan daha fazla olucak mantiken o yuzden daha fazla egitim sinifi acicaklardirPeki mayıs eğitim grubu son mu olacak, yani haziran ayının eğitim grubu olmayacak mı? Yani eğer mayıs ayı sonsa senin dediğin doğrudur ama haziran ayı içinde bi grup olacaksa o ay için olacak dönüşleri sonraya bırakmış da olabilirler.. belkii
yani şimdi sonucumuz olumlu olsa bile kontenjan doldugu için olumsuz olarak mı mail alacağızYani ama şunu diyebiliriz ki pazartesi dönüş yaptıkları kişiler ilk olarak kesin almak istedikleri kişlerdi demek ki sonra sağlık durumlarına göre gidişata bakıp ona göre diğer seçeneklere bakacaklar artık istedikleri kontenjan sayısına gelip bitirince artık diğerlerine de olumsuz diye dönüş yapmaya başlayacaklar bencee.
ya siradan bakiyorlar iste tek tek mail gonderiyorlar sabah grubu oglen grubu falan degil mesela 3kurul odasi vardi hepsi kendi icinde secti isimleri verdiler onlarda artik sira sira olumlu olumsuz mail atcaklar burda da sans devreye giriyor eger olumluysa belki listenin sonundasinizdir beklemeye devam edicezYani ama şunu diyebiliriz ki pazartesi dönüş yaptıkları kişiler ilk olarak kesin almak istedikleri kişlerdi demek ki sonra sağlık durumlarına göre gidişata bakıp ona göre diğer seçeneklere bakacaklar artık istedikleri kontenjan sayısına gelip bitirince artık diğerlerine de olumsuz diye dönüş yapmaya başlayacaklar bencee.
hayir tabikideyani şimdi sonucumuz olumlu olsa bile kontenjan doldugu için olumsuz olarak mı mail alacağız
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.