bende saat 1 grubundaydim bana 1hafta 10gun dediler bekleyelim bakalim hemen olumsuz dusunmeyelim zaten olumlu olumsuz cevap gelcek demislerdi illaki bir mail gelecek hakkimizda hayirlisi olsun kotu dusunmeyelim ama bekleyelim sabirla haberlesiriz🙏🏻
insallah ya olumsuz olsa bile gönderseler bari ona göre yolumuzu çizeriz biz de

Merhaba , çok şaşırdım yazılanları okurken. Thy tarafında kurul mülakatı sonrası 2 ay geçmesine rağmen dönüş yok. Belirttiğiniz tarihler hayal gibi

Merhaba Ajet mülakata girip yanıt alan var mı acaba? Ne zaman sonuçlanacak fikri olan var mı?

Merhaba Ajet mülakata girip yanıt alan var mı acaba? Ne zaman sonuçlanacak fikri olan var mı?
ben 6 mayısta mülakata girdim tüm süreçleri olumlu tamamladım İşe Giriş Sağlık Muayenesinden geçtikten sonra insan kaynaklarıyla görüştüm eğitim için mail gelecek 13 mayıs pazartesi eğitim başlayacak dediler sonrasında mail gelmedi eğitim planlama departmanına ulaştım bir sekilde 13 mayıs eğitim sınıfının kontenjanının dolduğunu en kısa zamanda yeni sınıfların açılıp bilgilendirme yapacaklarını söylediler. 2 hafta olmak üzere hala mail gelmedi bekliyorum

• Like
Tepkiler: Canslll
ben 6 mayısta mülakata girdim tüm süreçleri olumlu tamamladım İşe Giriş Sağlık Muayenesinden geçtikten sonra insan kaynaklarıyla görüştüm eğitim için mail gelecek 13 mayıs pazartesi eğitim başlayacak dediler sonrasında mail gelmedi eğitim planlama departmanına ulaştım bir sekilde 13 mayıs eğitim sınıfının kontenjanının dolduğunu en kısa zamanda yeni sınıfların açılıp bilgilendirme yapacaklarını söylediler. 2 hafta olmak üzere hala mail gelmedi bekliyorum
6mayısta girdiniz peki olumlu mail ne zaman geldi acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.