Mail de eksik isteyince bişey demek değil bence. Daha sağlık raporu alma kısmımız olacak. Ondan geçenler kabul edilir. Kendi doktorları var mı onaylayan bi de bilmiyorum ama . O zaman hayırlı olsun deriz birbirimize

Mail de eksik isteyince bişey demek değil bence. Daha sağlık raporu alma kısmımız olacak. Ondan geçenler kabul edilir. Kendi doktorları var mı onaylayan bi de bilmiyorum ama . O zaman hayırlı olsun deriz birbirimize
İnşallah o aşamayı görürüz 🙏 ama benim endişem uzun zaman almaz umarım bu süreç çünkü bazısı 2 3 aydan bahsediyor.

• Like
Tepkiler: flightattendantt
Arkadaşlar 15 mayısta girdim hala dönüş olmadı dönüş alan var mı

13 mayıs sabah grubuna dönüşler başlamış. Yakındır bizim de öğlen grupları bence

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.