Bence kimse hafta ortasına yani 16 Sina eğitim açmaz bizim iş bu hafta anca aciklanmayla haftyada eğitimle başlar diye düşünüyorum sizin bilgilerinizden yola çıkarak. Fakat on mülakatta bahsedilen olursa mayısın sonunu bulur olumlu olup olmadığına dair açıklanması bize 1 ay dediler uzayabilir de

Bence kimse hafta ortasına yani 16 Sina eğitim açmaz bizim iş bu hafta anca aciklanmayla haftyada eğitimle başlar diye düşünüyorum sizin bilgilerinizden yola çıkarak. Fakat on mülakatta bahsedilen olursa mayısın sonunu bulur olumlu olup olmadığına dair açıklanması bize 1 ay dediler uzayabilir de
Zaten toplu mülakatta 3-4 haftayı bulur sonuçların açıklanması çünkü eğitim sınıfları vs bizden önceki grupların hazırlanması anca biter demişlerdi ay sonunu bulacak gibi bence

Sezon geldiği için hiç belli olmaz bazen peş peşe açıyorlar nisanda olduğu gibi ve geçen senede olduğu gibi bu mayıs sonunda kesin açılacak ancak işte bilsek tarihi ona göre bekleriz:D

• Like
Tepkiler: Sarı papatya
Dün bir numara heni aradı acabamadım geri dönüş yaptım ama operatöre baglanamadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.