TGS 29-30 Nisan Mülakat Yhm Geri Dönüşleri

Barisal

HavaPersonel.Com
İçimden bir ses bugünden sonra geri dönüşler gelecek diyor. Mesaj veya arama gelenlerle buradan haberleşirsek çok mutlu olurum:)

aleder

HavaPersonel.Com
Evraklarını teslim edenler eğitim için aranmaya başlamış bir iki gün içinde bize de dönüş yaparlar umarım, iyice stres oldum

Mrstvn

HavaPersonel.Com
Ben de 29 nisanda girdim mülakata herhangi bir dönüş olmadı henüz

Barisal

HavaPersonel.Com
29-30 nisanda mülakata giren YHM lere henüz bir geri dönüş olmadı. Olumsuz dönüşler haricinde olumlu bir dönüş şuanlık yok maalesef

Mrstvn

HavaPersonel.Com
29-30 nisanda mülakata giren YHM lere henüz bir geri dönüş olmadı. Olumsuz dönüşler haricinde olumlu bir dönüş şuanlık yok maalesef
Anladım teşekkür ederim, bir an önce dönüşler olur inşallah ona göre işlerimizi ayarlarız 🥲 hayırlısı olsun

mystery

HavaPersonel.Com
Bence kimse hafta ortasına yani 16 Sina eğitim açmaz bizim iş bu hafta anca aciklanmayla haftyada eğitimle başlar diye düşünüyorum sizin bilgilerinizden yola çıkarak. Fakat on mülakatta bahsedilen olursa mayısın sonunu bulur olumlu olup olmadığına dair açıklanması bize 1 ay dediler uzayabilir de

Sarı papatya

HavaPersonel.Com
Bence kimse hafta ortasına yani 16 Sina eğitim açmaz bizim iş bu hafta anca aciklanmayla haftyada eğitimle başlar diye düşünüyorum sizin bilgilerinizden yola çıkarak. Fakat on mülakatta bahsedilen olursa mayısın sonunu bulur olumlu olup olmadığına dair açıklanması bize 1 ay dediler uzayabilir de
Zaten toplu mülakatta 3-4 haftayı bulur sonuçların açıklanması çünkü eğitim sınıfları vs bizden önceki grupların hazırlanması anca biter demişlerdi ay sonunu bulacak gibi bence

Barisal

HavaPersonel.Com
Sezon geldiği için hiç belli olmaz bazen peş peşe açıyorlar nisanda olduğu gibi ve geçen senede olduğu gibi bu mayıs sonunda kesin açılacak ancak işte bilsek tarihi ona göre bekleriz:D

Gökhan34

HavaPersonel.Com
Dün bir numara heni aradı acabamadım geri dönüş yaptım ama operatöre baglanamadım

Konuyu okuyanlar;