Anladım teşekkür ederim, bir an önce dönüşler olur inşallah ona göre işlerimizi ayarlarız29-30 nisanda mülakata giren YHM lere henüz bir geri dönüş olmadı. Olumsuz dönüşler haricinde olumlu bir dönüş şuanlık yok maalesef
Bunun için bir wtspp gurubu kuruldu mu benim için buradan zor oluyorİçimden bir ses bugünden sonra geri dönüşler gelecek diyor. Mesaj veya arama gelenlerle buradan haberleşirsek çok mutlu olurum![]()
yok sanırım wp grubuBunun için bir wtspp gurubu kuruldu mu benim için buradan zor oluyor
Olumsuz dönüş alanlar yazdı mı ben kaçırmışım mesajla mı dönmüşler bir bilginiz var mı?29-30 nisanda mülakata giren YHM lere henüz bir geri dönüş olmadı. Olumsuz dönüşler haricinde olumlu bir dönüş şuanlık yok maalesef
Evet olumsuz dönüşler olmuş bazı arkadaşlaraOlumsuz dönüş alanlar yazdı mı ben kaçırmışım mesajla mı dönmüşler bir bilginiz var mı?
evet olumsuzlara mesaj ile geri dönüş yapıldı şuan herhangi bir olumlu dönüş yokOlumsuz dönüş alanlar yazdı mı ben kaçırmışım mesajla mı dönmüşler bir bilginiz var mı?
Anladım hayırlısı olsun bakalımEvet olumsuz dönüşler olmuş bazı arkadaşlara
Zaten toplu mülakatta 3-4 haftayı bulur sonuçların açıklanması çünkü eğitim sınıfları vs bizden önceki grupların hazırlanması anca biter demişlerdi ay sonunu bulacak gibi benceBence kimse hafta ortasına yani 16 Sina eğitim açmaz bizim iş bu hafta anca aciklanmayla haftyada eğitimle başlar diye düşünüyorum sizin bilgilerinizden yola çıkarak. Fakat on mülakatta bahsedilen olursa mayısın sonunu bulur olumlu olup olmadığına dair açıklanması bize 1 ay dediler uzayabilir de