Selamlar, 12.12.2023 tarihinde tecrübesiz km mülakatım gerçekleşti ve hala dönüş olmadı. 25 aralık benim için daha ümit verici gözüküyor
25 Aralık 08:30’da girmiştim Kabin Memurluğu için hala beklemedeyim. Dönüşlerin geç olacağını söylemişlerdi ama bence olumsuz olarak düşünmeyin 2 ay sonra dönüş olupta olumlu olan çok insan tanıdım forumda :)

8 Aralık 10.30 grubundaydım hala geri dönüş olmadı
bekleme süreci göründüğünden daha zormuş arka planda nasıl bir çalışma yapılıyor kestiremiyorum gidip ofisten bilgi almak istedigimde ilgilenen olmadı maalesef mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz dendi fakat öncesinde attığım maillere dönüş olmadı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.