Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 28 aralık mülakata girdim 13:30da Neredeyse bir ay oldu olumlu olumsuz herhangi bir mail gelmedi Mail alan var mı bu tarihlerde girmiş olup Aydınlatırsanız sevinirim
Arkadaşlar 28 aralık mülakata girdim 13:30da Neredeyse bir ay oldu olumlu olumsuz herhangi bir mail gelmedi Mail alan var mı bu tarihlerde girmiş olup Aydınlatırsanız sevinirim
öyle demeyelim size mail gelmeden boyle bir kanıya varmayın bence bekleyin bakalım inşallah olumlu maili gelir. Biliyorum süreç cok stresli ama net bir şey gelmeden olumsuz düşünmeyin bence cok yoğunlar çünkü.
öyle demeyelim size mail gelmeden boyle bir kanıya varmayın bence bekleyin bakalım inşallah olumlu maili gelir. Biliyorum süreç cok stresli ama net bir şey gelmeden olumsuz düşünmeyin bence cok yoğunlar çünkü.
25 Aralık 08:30’da girmiştim Kabin Memurluğu için hala beklemedeyim. Dönüşlerin geç olacağını söylemişlerdi ama bence olumsuz olarak düşünmeyin 2 ay sonra dönüş olupta olumlu olan çok insan tanıdım forumda
25 Aralık 08:30’da girmiştim Kabin Memurluğu için hala beklemedeyim. Dönüşlerin geç olacağını söylemişlerdi ama bence olumsuz olarak düşünmeyin 2 ay sonra dönüş olupta olumlu olan çok insan tanıdım forumda
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.