murty

Üye
17 Ara 2023
92
17
35
Arkadaşlar 28 aralık mülakata girdim 13:30da Neredeyse bir ay oldu olumlu olumsuz herhangi bir mail gelmedi Mail alan var mı bu tarihlerde girmiş olup Aydınlatırsanız sevinirim

öyle demeyelim size mail gelmeden boyle bir kanıya varmayın bence bekleyin bakalım inşallah olumlu maili gelir. Biliyorum süreç cok stresli ama net bir şey gelmeden olumsuz düşünmeyin bence cok yoğunlar çünkü.
İnsan kaygılanıyo ister istemez ama bakalım Benim mülakat çok iyi geçmişti Olumlu olur diye ümit ediyorum

25 Aralık 08:30’da girmiştim Kabin Memurluğu için hala beklemedeyim. Dönüşlerin geç olacağını söylemişlerdi ama bence olumsuz olarak düşünmeyin 2 ay sonra dönüş olupta olumlu olan çok insan tanıdım forumda :)

• Like
Tepkiler: Sup76

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.