AJET 28 Aralık Mülakat Sonucu Bekleyenler

M

murty

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar 28 aralık mülakata girdim 13:30da Neredeyse bir ay oldu olumlu olumsuz herhangi bir mail gelmedi Mail alan var mı bu tarihlerde girmiş olup Aydınlatırsanız sevinirim

O

onurdandin

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 28 aralık mülakata girdim 13:30da Neredeyse bir ay oldu olumlu olumsuz herhangi bir mail gelmedi Mail alan var mı bu tarihlerde girmiş olup Aydınlatırsanız sevinirim
29 aralıkta girdim eğitim planlaması bekliyorum.

O

onurdandin

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun Olumsuzlara sonramı dönüyolar acaba
öyle demeyelim size mail gelmeden boyle bir kanıya varmayın bence bekleyin bakalım inşallah olumlu maili gelir. Biliyorum süreç cok stresli ama net bir şey gelmeden olumsuz düşünmeyin bence cok yoğunlar çünkü.

M

murty

öyle demeyelim size mail gelmeden boyle bir kanıya varmayın bence bekleyin bakalım inşallah olumlu maili gelir. Biliyorum süreç cok stresli ama net bir şey gelmeden olumsuz düşünmeyin bence cok yoğunlar çünkü.
İnsan kaygılanıyo ister istemez ama bakalım Benim mülakat çok iyi geçmişti Olumlu olur diye ümit ediyorum

S

Sup76

HavaPersonel.Com
Bu hangi başvuru için arkadaşlar ?
Hangi branş sonucunu bekliyorsunuz?

H

hp_turgut

HavaPersonel.Com
25 Aralık 08:30’da girmiştim Kabin Memurluğu için hala beklemedeyim. Dönüşlerin geç olacağını söylemişlerdi ama bence olumsuz olarak düşünmeyin 2 ay sonra dönüş olupta olumlu olan çok insan tanıdım forumda :)

M

murty

25 Aralık 08:30’da girmiştim Kabin Memurluğu için hala beklemedeyim. Dönüşlerin geç olacağını söylemişlerdi ama bence olumsuz olarak düşünmeyin 2 ay sonra dönüş olupta olumlu olan çok insan tanıdım forumda :)
2 ay kadar süren olmuş mu ya

O

onurdandin

HavaPersonel.Com
A jet kabin memuruluğu için

F

faredusmani

Selamlar, 12.12.2023 tarihinde tecrübesiz km mülakatım gerçekleşti ve hala dönüş olmadı. 25 aralık benim için daha ümit verici gözüküyor

C

chattoking

HavaPersonel.Com
8 Aralık 10.30 grubundaydım hala geri dönüş olmadı

F

faredusmani

8 Aralık 10.30 grubundaydım hala geri dönüş olmadı
bekleme süreci göründüğünden daha zormuş arka planda nasıl bir çalışma yapılıyor kestiremiyorum gidip ofisten bilgi almak istedigimde ilgilenen olmadı maalesef mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz dendi fakat öncesinde attığım maillere dönüş olmadı

M

murty

Neye göre olumlu veya olumsuz mail atıyolar hiç kestiremiyoruz

E

Enise güneş

HavaPersonel.Com
Cevap aldın mı

Konuyu okuyanlar;