Pozisyon veya İlan Adı
Pegasusu tecrübesiz kabin memuru kurul mülakatı sonucu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Her şeyin mükemmel geçmesine rağmen bende olumsuz aldım neye göre tabi bilinmiyor :)
size çok soru sormuşlar mıydı role play vs dünkü kurulda sadece neden kabin memurluğu sorusunu aldım hiç zorlamadılar sohbet havasındaydı neye göre karar verildi gerçekten anlayamadım

size çok soru sormuşlar mıydı role play vs dünkü kurulda sadece neden kabin memurluğu sorusunu aldım hiç zorlamadılar sohbet havasındaydı neye göre karar verildi gerçekten anlayamadım
Bana da kendimi tanıtmamı şu an naptığımı bir de neden kabin memurluğu diye sordular ekstra soru sorulmadı ve ortam da hava da güzeldi yani güldük ettik karşılıklı neye göre verdiler cidden anlamıyorum ve haksız bir şekilde verildiğini düşünüyorum ya hani daha fazla olabilecek tek şey kabin amiri olarak girmek olurdu herhalde ama onda da elerlermiş sanırım onu gördüm

Acaba her mülakat günü mesela 20 adaydan 5 kişi alınıyor olabilir mi? neye göre puan veriyorlar anlamadım o yüzden bir puan sıralaması mı var acaba mesela hem İngilizce puanı hem kurul hem genel yetenek en son toplanıyor olabilir mi

Bana da kendimi tanıtmamı şu an naptığımı bir de neden kabin memurluğu diye sordular ekstra soru sorulmadı ve ortam da hava da güzeldi yani güldük ettik karşılıklı neye göre verdiler cidden anlamıyorum ve haksız bir şekilde verildiğini düşünüyorum ya hani daha fazla olabilecek tek şey kabin amiri olarak girmek olurdu herhalde ama onda da elerlermiş sanırım onu gördüm
ben de aynı şekilde düşünüyorum bu kadar emek verip son aşamada bu kadar basit geçmesi şaşırttı hakkımızda hayırlısı olsun

• Like
Tepkiler: MRDum
Benim de olumsuz etrafında olumlu alan görmediö herhalde 3 kişi falan aldılar :) ayrıca ocak ayında antalya base e gitmiştim ve çağırdılar gitmedim 6 ay önce kazandığım mülakatta şu an elendim enteresan.

• Like
Tepkiler: Melomelomm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.