Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pozisyon veya İlan Adı
Pegasusu tecrübesiz kabin memuru kurul mülakatı sonucu
Benim de olumsuz etrafında olumlu alan görmediö herhalde 3 kişi falan aldılar ayrıca ocak ayında antalya base e gitmiştim ve çağırdılar gitmedim 6 ay önce kazandığım mülakatta şu an elendim enteresan.
Gerçekten havacılıkta neye göre alım var asla anlamıyorum. Geçen ay 2 kez Pegasus ile uçuş yaptım aldıkları personeller de mükemmel değildi yani. İnsanların emeklerine yazık ediyolar
Gerçekten havacılıkta neye göre alım var asla anlamıyorum. Geçen ay 2 kez Pegasus ile uçuş yaptım aldıkları personeller de mükemmel değildi yani. İnsanların emeklerine yazık ediyolar
3 yıl diplomatik statüde dışişlerinde görev yaptım sayısız kez birleşmiş milletler resepsiyonuna katıldım büyükelçiler bakanlar uluslararası toplantılarda konuşmalar yaptım kaç yıllık kurumsal geçmişim var dilim c1 ama elediler kendileri bilir üzülmeyin arkadaşlar onların sorunu.
3 yıl diplomatik statüde dışişlerinde görev yaptım sayısız kez birleşmiş milletler resepsiyonuna katıldım büyükelçiler bakanlar uluslararası toplantılarda konuşmalar yaptım kaç yıllık kurumsal geçmişim var dilim c1 ama elediler kendileri bilir üzülmeyin arkadaşlar onların sorunu.
Kesinlikle katılıyorum kendinizi her alanda geliştirmişsiniz bu nitelikteki insanları personel olarak seçmeyip torpillerle yola devam ediyorlarsa bunlar da onların sorunu. Çünkü nitelik bakmıyorlar asla bunu anlamış olduk sizin yazdıklarınızla da birlikte. Kariyerinizde başarılar dilerim umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.