Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

MRDum

Üye
21 Tem 2026
8
2
0
Meslek
Kabin
Sözlü mülakattaki gibi herkese farklı saat aralıkları mı verilmiş yoksa herkese sabah 9 mu verilmiş acaba başka maili alan var mı ?

Selam tebrik ederim öncelikle. Sözlüde netür sorular yöneltildi acaba
Teşekkür ederim.
Sözlüde önce kendinizi tanıtın dendi daha sonra hobileriniz yaşadığınız şehir farklıysa eğer istanbul ile karşılaştırması, neden bu işi seçtiğiniz, arkadaşlarınızla ilişkileriniz nasıldır, bir kaç tane de müzelere girişte ücret alınmalı mı gibi fikir beyan etmenizi gerektirecek sorular soruldu bugün.

• Like
Tepkiler: sinemhavasu
Teşekkür ederim.
Sözlüde önce kendinizi tanıtın dendi daha sonra hobileriniz yaşadığınız şehir farklıysa eğer istanbul ile karşılaştırması, neden bu işi seçtiğiniz, arkadaşlarınızla ilişkileriniz nasıldır, bir kaç tane de müzelere girişte ücret alınmalı mı gibi fikir beyan etmenizi gerektirecek sorular soruldu bugün.
Kaç dk sürdü İng sözlü

Teşekkür ederim.
Peki ingilizce seviyeniz nasıldı? Sorular genel olarak bakıldığında basit gibi duruyor fakat bildigim kadarıyla uzun ve complex cumleler sunmamız gereklı. B1+, B2 ingilizce ile yapılır mı

Peki ingilizce seviyeniz nasıldı? Sorular genel olarak bakıldığında basit gibi duruyor fakat bildigim kadarıyla uzun ve complex cumleler sunmamız gereklı. B1+, B2 ingilizce ile yapılır mı
Ben öğretmenlik mezunu olduğum için çok zorlanmadım önemli olan kendinizi ifade edebilmeniz aslında karşınızda da native bir speaker olmadığı için aşırı kasmaya gerek yok diye düşünüyorum. Basit yapılar cümleler değilde kendinizden kattığınızı o an hissettirirseniz endişe etmenize gerek yok benim kanaatim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.