Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
beni de 23'üne almışlar ama uçak biletimi 22'sine almıştım gelirken, acaba değiştirme ihtimalleri var mıdır? mail attım ama dönüş de yarına kadar gelir mi emin olamıyorum

beni de 23'üne almışlar ama uçak biletimi 22'sine almıştım gelirken, acaba değiştirme ihtimalleri var mıdır? mail attım ama dönüş de yarına kadar gelir mi emin olamıyorum
Sanırım bu saatten sonra tekrar plan değişikliği çok zor ben bugün sormuştum her şeyi anlık yapıyoruz net bişey diyemiyorum demişlerdi. Cidden insanlar 22 sine göre plan yapmıştı bilet alan çok var umarım zor durumda kalmazsınız

Sanırım bu saatten sonra tekrar plan değişikliği çok zor ben bugün sormuştum her şeyi anlık yapıyoruz net bişey diyemiyorum demişlerdi. Cidden insanlar 22 sine göre plan yapmıştı bilet alan çok var umarım zor durumda kalmazsınız
Yani açıkçası çok zor durumda kaldım, o kadar uğraştım ve bu süreçte kalacak yerden uçak parasına kadar da bir sürü para harcadım. Bu süreçte işsiz olduğum için ailem de destek oldu ve onlara da mahçup oldum. Biz mülakatlarda en küçük bir hatamızda elenirken adaylara bu kadar geç haber verilme durumunu anlamlandıramadım. En azından önceden haber verselerdi gelmeden önce ona göre hazırlık yapardık. Gerçekten motivasyonum da düştü.

• Like
Tepkiler: Maide
Yani açıkçası çok zor durumda kaldım, o kadar uğraştım ve bu süreçte kalacak yerden uçak parasına kadar da bir sürü para harcadım. Bu süreçte işsiz olduğum için ailem de destek oldu ve onlara da mahçup oldum. Biz mülakatlarda en küçük bir hatamızda elenirken adaylara bu kadar geç haber verilme durumunu anlamlandıramadım. En azından önceden haber verselerdi gelmeden önce ona göre hazırlık yapardık. Gerçekten motivasyonum da düştü.
Evet süreçlerin normalde kısa olup bu kadar yaydırılması dışarıdan gelenler için çok zorlayıcı bir durum bende öyleyim. Tam bugün bilet alıcaktım yarın akşam için iki güne böldüklerini görünce son anda vazgeçtim. Ama çoğu dışardan gelende ya biletini almıştı ya da kalcak yerini ona göre ayarlamıştı. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz zor şeyler elbette diğer detaylar ama umarım katılabilir ve başarılı olabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: oscarleekim
Durumunuza çok üzüldüm, ben de farklı şehirden geldim benim şansıma 22’si için tarih verildi, 23’ü olsaydı muhtemelen ben de çok zor durumda kalacaktım.

• Like
Tepkiler: oscarleekim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.